Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ-ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ! Εξαφανίστηκαν οι αποδείξεις!




Κάθε απόδειξη που δεν κόβεται είναι ένας εκρηκτικός μηχανισμός στα σάπια θεμέλια του κράτους



Mε την Eπαναστατική-Aντικαθεστωτική προτροπή:

-Δεν Θέλω Απόδειξη…

εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες δίνουν καθημερινή τη μάχη ενάντια στο Φορολογικό και Ασφαλιστικό Αουσβιτς-προιόν της Τρόικας αλλά και των ανικάνων υπουργών της κυβέρνησης. Αμφότεροι, όπως έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” φρόντισαν με κάθε τρόπο να υπερασπιστούν το φαύλο και χυδαίο πελατειακό κράτος. Το φαύλο και χυδαίο πελατειακό κράτος των Βρυξελλών 6 χρόνια τώρα υπερασπίζεται το φαύλο και χυδαίο πελατειακό κράτος της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Αποτέλεσμα η κατ΄εξοχήν πράξη αντίστασης είναι να μην εισπράττει λεφτά το κράτος. Οι Ελληνες πολίτες έχουν κατανοήσει σε βάθος την σημασία να μειωθούν μέχρι ξηρασίας τα έσοδα του κράτους. Γι΄αυτό και στις καθημερινές τους συναλλαγές φροντίζουν να κλείνουν το μάτι στο ηρωικό ταμία και να φεύγουν χωρίς απόδειξη αλλά με καλύτερη τιμή στο προιόν ή την υπηρεσία που αγοράζουν. Το να μην ζητάνε απόδειξη αποτελεί επαναστατική πράξη για τον πολίτη που σκέφτεται ότι τα χρήματα που εισπράττει το κράτος από τους έμμεσους και άμεσους φόρους γίνονται πολυτελείς μισθοί για τους 300 της Βουλής. Γίνονται δωρεάν τέλη για τα κινητά τους, γίνονται δωρεάν πολυτελή αυτοκίνητα και δωρεάν καύσιμα για τα πολυτελή αυτοκίνητά τους.


Οι νοήμονες πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πως όσο λιγότερα χρήματα μπαίνουν στα ταμεία του φαύλου πελατειακού κράτους τόσο πιο κοντά έρχεται η κατάρρευσή του.
Γι΄αυτό και φέτος το καλοκαίρι σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς κανείς δεν ζητάει απόδειξη-κανείς δεν δίνει απόδειξη.
Το “Δεν θέλω απόδειξη” είναι η μόδα του καλοκαιριού 2016. Είναι μια μόδα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα στα σοκάκια των Κυκλάδων.
Κι επειδή οι κουτοπόνηροι κυβερνώντες (πρώτοι αυτοί το εφάρμοσαν άλλωστε για να πέσει η χαζοΝΔ) τρέμουν αυτό το υπέροχο Κίνημα του Δεν Κόβω Αποδείξεις-Πληρώνω όσο γίνεται λιγότερα στο κράτος, βάζουν τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ να γράφουν διάφορες ανοησίες για αυστηρούς ελέγχους που δήθεν κάνουν οξυδερκείς εφοριακοί του πρώην αρχισυνδικαλιστή Αλεξιάδη που βουτάνε με τα στριγκάκια τους στη θάλασσα για να συλλάβουν φοροφυγάδες. Kλείστε τ΄αυτιά σας!


Φέτος το καλοκαίρι η μόδα είναι Δεν κόβω απόδειξη-δεν ζητάω απόδειξη.

Στο μεταξύ από τον Ιανουάριο του 2016 έως σήμερα σύμφωνα με την Καθημερινή έκλεισαν πάνω από 19.000 επιχειρήσεις οι οποίες δεν θα ξανανοίξουν ποτέ στην Ελλάδα.
Οι ιδιοκτήτες αυτών των επιχειρήσεων έκαναν την Επαναστατική Πράξη της ζωής τους. Στέρησαν από το φαύλο δημόσιο τα χρήματα που έδιναν όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί οι συμπολίτες μας αποτελούν το λαμπρό-συγκινητικό θα λέγαμε παράδειγμα αντίστασης στην λαίλαπα του Φορολογικού και του Ασφαλιστικού.
Πληρώνοντας ακριβό αντίτιμο οι ίδιοι και οι οικογένειές τους επέλεξαν να κατεβάσουν ρολά παρά να συνεχίσουν να πληρώνουν το 1,5 εκατομμύριο κηφήνες του Δημοσίου (με τις εξαιρέσεις εκείνων που κάνουν σωστά τη δουλειά τους) οι οποίοι αρνούνται όχι μόνο να αξιολογηθούν αλλά και να απογραφούν.
“Παρά τα αυξημένα λουκέτα, λίγοι είναι αυτοί που επιλέγουν την επίσημη διαδικασία της πτώχευσης, δηλαδή τη δικαστική οδό μέσα από τον πτωχευτικό κώδικα, και όσοι το κάνουν αφήνουν πίσω τους μεγάλα χρέη. Οι περισσότεροι απλώς δηλώνουν διακοπή δραστηριότητας και κλείνουν τα βιβλία τους στην εφορία, αφήνοντας πίσω τους υπέρογκα χρέη…”
Πως να αντιμετωπίσεις διαφορετικά ένα φαύλο κράτος, βαθιά διεφθαρμένο και νοσηρά πελατειακό;


Κάθε απόδειξη που δεν κόβεται είναι ένας εκρηκτικός μηχανισμός στα σάπια θεμέλια του κράτους. Το ίδιο και κάθε επιχείρηση που κλείνει.
Εφόσον ο μαλθακός λαός δεν έχει κουράγιο να σταματήσει τα τανκς με τα στήθη του όπως έκαναν οι Τούρκοι πολίτες, οφείλει να σταματήσει να πληρώνει το κράτος. Οτι δηλαδή κάνουν πάνω από μισό αιώνα οι μεγαλοφοροφυγάδες συμπολίτες μας που απολαμβάνουν το απυρόβλητο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου