Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ο κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης ζήτησε έλεγχο για τα δημοσιεύματα σε βάρος της περιφέρειας από τον υπουργό εσωτερικών




Τη διενέργεια ελέγχου για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ζήτησε από το Υπουργείο Εσωτερικών ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, δηλώνοντας τα εξής:

«Αυτές τις ημέρες άκουσα πάρα πολλά και μάλιστα κατατέθηκε και μια ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα τεκταινόμενα στην Περιφέρεια. Έχω μάθει στη ζωή μου να αγωνίζομαι και έτσι θα συνεχίσω. Κατόπιν αυτού και για να τελειώνουν οι διάφορες εικασίες, σήμερα το πρωί ζήτησα από τον αρμόδιο Υπουργό (Εσωτερικών), όπως λένε και οι ίδιοι, να κάνει έλεγχο στις πράξεις της Περιφέρειας Ηπείρου. Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία, και ότι «όλα όσα διαβάσαμε αυτές τις ημέρες είναι αναμασημένες κουβέντες, για να προσθέσει ότι οι συντονισμένες επιθέσεις δεν οφείλονται σε «κάτι μικρό».«Άλλωστε- συνέχισε- εγώ στη ζωή μου αγωνίζομαι για πράγματα που θα βοηθήσουν τον τόπο. Σας θυμίζω ότι αγωνίστηκα για τις εικόνες και σταμάτησε το κλέψιμο και γύρισαν περίπου εικόνες πίσω. Αγωνίζομαι για τους διαχειριστικούς χάρτες βοσκής γιατί από το 2014 που έφερα το θέμα από την Ε.Ε .και μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτε. Και όλες οι μέχρι σήμερα λανθασμένες διακηρύξεις που δόθηκαν από το Υπουργείο θεωρώ ότι δόθηκαν από ανθρώπους που δεν θέλαν ποτέ τους χάρτες και ήθελαν να υπάρχει τεχνική λύση και τεχνικός σύμβουλος. Τρίτο θέμα ήταν οι ελληνοποιήσεις των γαλακτοκομικών προϊόντων και μετά στο μέλι, στο λάδι, στα κρασιά, σε όλα. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτά. Δεν μπορεί μια κοινωνία που θέλει να είναι αυτάρκης και θέλει να σταθεί στα πόδια της να στηρίζεται σε αυτούς που την απομυζούν για πάρτη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου