Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Γιάννενα: Πρόσκληση για συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών στο ΕΚΑΒ
Μετά την αυξημένη ανταπόκριση στον πρώτο κύκλο εκπαιδευτικής δραστηριότητας και στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του αλλά και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, το ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων διοργανώνει την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 (πρώτη και δεύτερη ενότητα, αντίστοιχα) στο κτίριο Διοίκησης του (Γ. Χατζηκώστα 1, δίπλα από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Αγοράς) εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: Πρώτες βοήθειες για τον πολίτη «Επείγουσες καταστάσεις – Αρχική εκτίμηση – Αντιμετώπιση».

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης – ως μέρος μιας ευρύτερης ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης, για την προάσπιση της ασφάλειας του πολίτη, την επίτευξη της μείωσης του νεκρού χρόνου και τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ΕΚΑΒ – έχει προγραμματιστεί να υλοποιείται μία φορά το μήνα, με αποδέκτες τους συμπολίτες μας.
Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ανωτέρω σεμινάριο να δηλώνουν τη συμμετοχή τους απευθυνόμενοι στο Τμήμα Νοσηλευτικών Υπηρεσιών (κ. Κήττα Δημήτριο) είτε αυτοπροσώπως είτε διά τηλεφώνου (2651054363 – 2651054350), μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 13.00). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου