Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες (25-05-2018) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

· συσκευασία με ηρωίνη, βάρους -1- γραμμαρίου,

· ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -4,3- γραμμαρίων και

· δύο τρίφτες κάνναβης

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (25-05-2018) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (25-05-2018) το απόγευμα στην πόλη της Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 48χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη 40χρονου ημεδαπού για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων

Συνελήφθη, χθες (25-05-2018) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο διότι κατελήφθη να κατέχει είδη πυροτεχνίας και ψηφιακές συσκευές δεκτών τηλεχειρισμού για πυροδότηση πυροτεχνημάτων, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου