Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Αυτή είναι η περιβόητη “Έκθεση Κίσινγκερ” που είχε στην πολιτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ την ατζέντα μείωσης του πληθυσμού.





Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν αρχικά ήταν δύσπιστος σχετικά με διάφορες θεωρίες όπως για την «ατζέντα μείωσης του πληθυσμού». Η γνώμη του άλλαξε από τότε που έλαβε ανάλυση επίσημων εγγράφων από έναν συνάδελφό του. Τα ενοχοποιητικά έγγραφα περιελάμβαναν την Έκθεση Κίσινγκερ .

«Διαβάζοντας τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα σχετικά έγγραφα, έμεινα έκπληκτος από τα ειλικρινή επιχειρήματα που βασίζονται στη «Realpolitik» υπέρ της ατζέντας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των Η.Π.Α. για τον παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού/μείωσης του πληθυσμού, καθώς και τις ομοιότητες με διάφορες δραστηριότητες που είναι γνωστό ότι πραγματοποιούνται από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους μη κυβερνητικούς (και κυβερνητικούς) οργανισμούς», έγραψε Ο Δρ. Malone

Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα από ένα άρθρο « Έλεγχος πληθυσμού και επίσημη πολιτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ » που γράφτηκε από τον Δρ. Robert Malone και δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Substack στις 25 Ιουλίου 2023.

Πρόσφατα, ένας αξιοσέβαστος συνάδελφος, ο Gavin DeBecker, μου έστειλε ένα email που περιλαμβάνει μια εκτενή ανάλυση και συνημμένα έγγραφα σχετικά με το (πρώην απόρρητο) Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας (NSSM) 200 με τίτλο « Έκθεση Κίσινγκερ » . Παρείχε επίσης συνδέσμους σε σχετικά συμπληρωματικά έγγραφα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του Μνημονίου της Οδηγίας Εθνικής Ασφάλειας 314 « Επιπτώσεις της παγκόσμιας αύξησης του πληθυσμού για την ασφάλεια των ΗΠΑ και τα υπερπόντια συμφέροντα, 26/11/75 » .

Κατά την εξέταση αυτών των εγγράφων, είναι χρήσιμο να έχουμε κατά νου ότι ο Henry Kissinger είναι βασικός μέντορας του Klaus Schwab, συμμετείχε (μαζί με τη CIA) στην αρχική δημιουργία και συνεχίζει να διαβουλεύεται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ καθώς και να συνεργάζεται με το ΚΚΚ/ Σι Τζινπίνγκ .
Όλα ξεκίνησαν με μια συνάντηση που έγινε τον Ιούνιο του 1973 :

Αναφερόμενος σε ένα υπόμνημα που συντάχθηκε από τον στρατηγό Taylor, ο στρατηγός Draper και οι συνεργάτες του παρουσίασαν τις απόψεις τους ότι η πληθυσμιακή έκρηξη στις αναπτυσσόμενες χώρες δεν ήταν μόνο απειλή για τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην οικονομία και στην ανάπτυξη αυτών των χωρών, αλλά αποτελούσαν ένα πρωτόγνωρο κίνδυνο για τα πολιτικοστρατιωτικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο στρατηγός Taylor και ο στρατηγός Draper ζήτησαν από τον πρέσβη Porter τη συμβουλή του για το πώς να προχωρήσουν στο θέμα. Είπαν ότι είχαν μιλήσει με τον στρατηγό Σκόουκροφτ στο γραφείο του κ. Κίσινγκερ σχετικά με το ενδεχόμενο μιας μελέτης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας («NSC»). Ο Στρατηγός Ντρέιπερ είπε ότι έγραψε στον Πρόεδρο εξηγώντας τις απόψεις του ότι η ταχεία αύξηση του πληθυσμού θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ειρήνη και συνιστούσε στον Πρόεδρο να μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα.

Ο πρεσβευτής Porter είπε ότι πίστευε ότι η Σοβιετική Ένωση δεν θα συμφωνούσε στα εσωτερικά προγράμματα πληθυσμού, αν και ενδιαφερόταν για τον έλεγχο των γεννήσεων στη την Κίνα, ήθελαν να γεμίσουν τον δικό τους κενό χώρο στη Σιβηρία. Συμφώνησε, ωστόσο, με το επιχείρημα του στρατηγού Ντρέιπερ ότι οι Σοβιετικοί πρέπει να ενδιαφέρονται, όπως και οι ΗΠΑ, να ενθαρρύνουν τις αναπτυσσόμενες χώρες να μειώσουν τους ρυθμούς αύξησης του πληθυσμού τους. Ο πρεσβευτής Porter είπε ότι θα έκανε επίσημη πρόταση στον Κίσινγκερ να τεθεί το θέμα στην ημερήσια διάταξη των συνομιλιών του Προέδρου-Μπρέζνιεφ.

Ο Πρέσβης Porter και ο κ. Claxton παρατήρησαν και οι δύο ότι είναι σημαντικό να μπορούμε να δείξουμε στο εξωτερικό ότι δεν ζητάμε από τους λαούς άλλων χωρών να κάνουν περισσότερα από όσα κάνουμε στο εσωτερικό μας.
Έκθεση Κίσινγκερ και επακόλουθη πολιτική ελέγχου πληθυσμού των ΗΠΑ:

Το διαβαθμισμένο Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας («NSSM») γνωστό ως « Η Έκθεση Κίσινγκερ », που αναλήφθηκε υπό τις οδηγίες του Προέδρου Νίξον, καθόριζε λεπτομερή σχέδια για τη μείωση του πληθυσμού σε πολλές χώρες. Αυτά τα σχέδια έγιναν επίσημη πολιτική των ΗΠΑ το 1975.

Σημείωση: Η USAID κατέχει τη μεγαλύτερη θέση στην έκθεση και ήταν συν-συγγραφέας, μαζί με τη CIA και το Υπουργείο Εξωτερικών.

Το μνημόνιο και οι επακόλουθες πολιτικές που αναπτύχθηκαν από την έκθεση θεωρήθηκαν ως ένας τρόπος με τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού για να περιορίσουν την πολιτική δύναμη των μη ανεπτυγμένων εθνών, να εξασφαλίσουν την εύκολη εξόρυξη ξένων φυσικών πόρων και να αποτρέψουν τη γέννηση νεαρών ατόμων που θα δημιουργούσαν πρόβλημα κατά του κατεστημένου. και για την προστασία των αμερικανικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό από την παρέμβαση των εθνών που επιδιώκουν να υποστηρίξουν τον αυξανόμενο πληθυσμό τους.Υπόμνημα Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας 200 , Wikipedia

Η περίληψη του The Kissinger Report ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν:δράσεις για την προσαρμογή της συνεχούς αύξησης του πληθυσμού έως και 6 δισεκατομμυρίων μέχρι τα μέσα του 21ου αιώνα χωρίς μαζική πείνα ή μείωση των αναπτυξιακών οδών· και
ενέργειες για να διατηρηθεί το τελικό επίπεδο όσο το δυνατόν πιο κοντά στα 8 δισεκατομμύρια χωρίς να του επιτραπεί να φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια ή περισσότερα.

Αυτός ο στόχος – να μην ξεπεράσει τα 8 δισεκατομμύρια – σε συνδυασμό με το γεγονός ότι φτάσαμε στο όριο των 8 δισεκατομμυρίων το 2022 μπορεί να εξηγήσει τον έντονο επείγοντα χαρακτήρα τόσων πολλών προγραμματισμένων και οργανωμένων δράσεων τα τελευταία τρία χρόνια.

Ίσως το πιο προφανές αποτέλεσμα των lockdown για τον Covid και της διακοπής του εμπορίου είναι ο τρέχων αριθμός ρεκόρ των ανθρώπων που κινδυνεύουν από την πείνα. Πριν από την εποχή του Covid, ο αριθμός των ανθρώπων που κινδύνευαν από την πείνα ήταν 135 εκατομμύρια. Μέχρι το τέλος του 2021, αυτό είχε αυξηθεί σε ακόμα άλλα 135 εκατομμύρια άτομα και το 2022, στη συνέχεια αυξήθηκε επιπλέων 67 εκατομμύρια. Το αποτέλεσμα είναι σήμερα να έχουμε περίπου 10 εκατομμύρια θανάτους από την πείνα, 3 εκατομμύρια εκ των οποίων παιδιά.

Περαιτέρω ανάγνωση:

Η Έκθεση Κίσινγκερ δημιούργησε ένα πρότυπο σχέδιο δαπανών που περιλαμβάνει:Έρευνα γονιμότητας και αντισύλληψης.
Η βιοϊατρική έρευνα.
Επιτόπια δοκιμή υπάρχουσας τεχνολογίας.
Ανάπτυξη νέας τεχνολογίας.
Από του στόματος αντισυλληπτικά (βέλτιστοι συνδυασμοί στεροειδών ορμονών και δόσεις για πληθυσμούς).
Θα πρέπει να αναπτυχθούν και να δοκιμαστούν ενδομήτριες συσκευές διαφορετικού μεγέθους, σχήματος και βιοδραστικότητας για τον προσδιορισμό των βέλτιστων επιπέδων αποδοχής
Τελειοποίηση της στείρωση ανδρών και γυναικών με ευρεία αποδοχή σε πολλούς τομείς.
Λευκολυτικές και αντιπρογεστερονικές προσεγγίσεις στον έλεγχο της γονιμότητας συμπεριλαμβανομένης της χρήσης προσταγλανδινών.
Ενέσιμα αντισυλληπτικά για γυναίκες … που χορηγούνται από επαγγελματίες. Επί του παρόντος περιορίζονται από τις παρενέργειές τους και τους πιθανούς κινδύνους… μπορούν να ξεπεραστούν με πρόσθετη έρευνα.
Ανδρικό αντισυλληπτικό, ιδιαίτερα μια ένεση που θα είναι αποτελεσματική για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.
Εμβόλιο που θα εξασφαλίσει σε μια γυναίκα τακτική περίοδο. Το φάρμακο θα χορηγείται από τους επαγγελματίες μία φορά το μήνα ή όσο χρειάζεται για την τακτοποίηση του εμμηνορροϊκού κύκλου.

Η έκθεση τονίζει πολλές φορές ότι η σύζευξη των εννοιών του οικογενειακού προγραμματισμού σε προγράμματα υγείας είναι μια στρατηγική για την απόκτηση αποδοχής και θα: «βοηθήσει τις ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν την ιδεολογική κατηγορία ότι ενδιαφέρονται περισσότερο να περιορίσουν τον αριθμό των ανθρώπων στο μέλλον για την ευημερία τους».

Η Έκθεση ανέφερε επίσης υποχρεωτικά προγράμματα ελέγχου του πληθυσμού: «Ένας αυξανόμενος αριθμός εμπειρογνωμόνων πιστεύει ότι η προοπτική είναι πολύ πιο σκληρή και πολύ λιγότερο εφαρμόσιμη από ό,τι συνήθως γίνεται αντιληπτό… το συμπέρασμα αυτής της άποψης είναι ότι μπορεί να χρειαστούν υποχρεωτικά προγράμματα και ότι πρέπει να εξετάστε αυτές τις δυνατότητες τώρα».

Και ρώτησε: «Είναι οι ΗΠΑ διατεθειμένες να δεχτούν ττον έλεγχο τροφίμων για να βοηθήσουν ανθρώπους που δεν μπορούν/να ελέγξουν την αύξηση του πληθυσμού τους; … Είναι τα υποχρεωτικά μέτρα ελέγχου του πληθυσμού κατάλληλα για τις ΗΠΑ ή/και για άλλους;»

Η Έκθεση προτείνει την εμπορική προσέγγιση στην οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιεί «μεγάλη ιατρική έρευνα για να βελτιώσει τα υπάρχοντα μέσα ελέγχου της γονιμότητας και να αναπτύξει νέα». Ευνοεί «προγράμματα μεγάλης κλίμακας που θα προκαλέσουν μείωση της γονιμότητας με οικονομικά αποδοτικό τρόπο» και περιγράφει με ενθουσιασμό αμφιλεγόμενα παραδείγματα, όπως αυτό που αποκαλεί «τα εξαιρετικά επιτυχημένα πειράματα στην Ινδία στα οποία ήταν οικονομικά τα κίνητρα, μαζί με άλλα κίνητρα».

Για το συγκεκριμένο κομμάτι με την Ινδία έχουμε κάνει ξεχωριστό άρθρο: Το 1970 με χορηγεία του ΟΗΕ η Ινδία έκανε καταναγκαστική στείρωση σε 6,2 εκατομμύρια Ινδούς μέσα σε ένα χρόνο!

Αυτό μας δείχνει να καταλάβουμε πως τα προγράμματα μείωσης του πληθυσμού ήταν στα σχέδια της ατζέντας των ελίτ πολύ πριν απο την έκθεση Κίσινγκερ.

Το 1974, οι ονομαζόμενες χώρες που θα γινόντουσαν αυτα τα πειράματα ήταν η Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, η Νιγηρία, το Μεξικό, η Ινδονησία, η Βραζιλία, οι Φιλιππίνες, η Ταϊλάνδη, η Αίγυπτος, η Τουρκία, η Αιθιοπία και η Κολομβία.

Σημείωση: 33 χρόνια αργότερα, το 2021, οι ΗΠΑ δώρησαν εκατομμύρια εμβόλια mRNA στις ακόλουθες χώρες, τα οποία ονομάστηκαν συγκεκριμένα στην Έκθεση Kissinger : Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Νιγηρία, Ινδονησία, Βραζιλία, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Αιθιοπία και Κολομβία .

Οι πολιτικές επεκτάθηκαν ακόμη περισσότερο το 1976 αφού το NSC υποστήριξε τη χρήση της παρακράτησης φαγητού ως στρατηγική επιρροής (τροφική δύναμη) και τη χρήση στρατιωτικής βίας για την αποτροπή της αύξησης του πληθυσμού.
Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τις Πληθυσμιακές Δραστηριότητες («UNFPA»)

Η Έκθεση Κίσινγκερ ανέφερε ακόμα ότι είναι «επιθυμητό από την άποψη των αμερικανικών συμφερόντων» να συνεργαστεί με το UNFPA που είχε ήδη έργα σε περισσότερες από 70 χώρες.

Πίεση για την ανάπτυξη μιας παγκόσμιας στρατηγικής μείωσης του πληθυσμού προωθήθηκε στη Διοίκηση Νίξον από τον Υποστράτηγο Γουίλιαμ Ντρέιπερ, ο οποίος είχε καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση της UNFPA και επίσης συνίδρυσε την Επιτροπή Κρίσεων Πληθυσμού.

Η UNFPA διεξήγαγε προγράμματα που περιγράφονταν από τους επικριτές ως αναγκαστικές αμβλώσεις και αναγκαστικές στειρώσεις. Η UNFPA έδωσε χρήματα από τις ΗΠΑ για να στηρίξει την εκστρατεία ελέγχου των γεννήσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, η οποία κατηγορείται ευρέως για μεγάλες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κυρίως σε γυναίκες και κορίτσια. Ομοίως, το UNFPA χρηματοδότησε το πρόγραμμα αναγκαστικής στείρωσης που προωθούσε η ινδική κυβέρνηση, το οποίο εκτέθηκε το 2014 όταν δεκάδες γυναίκες πέθαναν σε «στρατόπεδα στείρωσης» στα οποία παρασύρθηκαν με αντάλλαγμα κοινωνικά επιδόματα. [τα εξηγούμε στο παραπάνω άρθρο].

Το πρόγραμμα έλαβε επίσης κεφάλαια από άλλες κυβερνήσεις και διάφορους οργανισμούς των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates.

Περαιτέρω ανάγνωση: The Kissinger Report and the World Population Control , The Wolf Report, 27 Αυγούστου 2017
Οι 10 κορυφαίες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού

Εδώ είναι οι 10 κορυφαίες μέθοδοι που χρησιμοποιούν «για να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε ένα «διαχειρίσιμο» ποσό, όπου όλοι θα ζουν σε μια «ουτοπική κοινωνία “.Στοχευμένη στείρωση
Πόλεμοι
Να μη δίνονται στο κοινό θεραπείες για ασθένειες
Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα
Περιβαλλοντική χειραγώγηση
Εκτρώσεις
Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί
Σχέσεις του ίδιου φύλου
Έλεγχος της προμήθειας τροφίμων
Μετανθρωπισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου