Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Το WEF ζητά την κατάργηση των μετρητών με σκοπό να εισαγάγει το CBDC, που θα είναι ο απόλυτος έλεγχος των αγορών μας.





Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι πολύ χαρούμενο που τα δυτικά έθνη μειώνουν την χρήση μετρητών και χρησιμοποιούν τις κάρτες όλο και περισσότερο. Τα μετρητά θα αντικατασταθούν απο το CBDC, ένα σύστημα που θα το ακολουθήσει η κοινωνική αξιολόγηση κινεζικού τύπου.

Τα CBDC είναι ψηφιακές εκδόσεις εθνικών νομισμάτων, που διαφημίζονται για να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό, ασφαλές και προσβάσιμο νομισματικό σύστημα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, το ψηφιακό νόμισμα θα παραδώσει τον πλήρη οικονομικό έλεγχο της ζωής των ανθρώπων στις κεντρικές τράπεζες και τις κυβερνήσεις.
Το Infowars.com αναφέρει: Το WEF απαριθμούσε τις «δυτικές κοινωνίες χωρίς μετρητά» ως ένα από τα ισχυρά κίνητρα για την εισαγωγή των CBDC. «Εστιάζοντας στη μείωση της χρήσης μετρητών, στην προώθηση των ψηφιακών πληρωμών και στη βελτίωση της χρηματοοικονομικής παιδείας για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και την αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα χρήματά σας έχουν ημερομηνία λήξης ή είναι προσαρμοσμένα ώστε να επιτρέπουν την αγορά ορισμένων αγαθών ενώ άλλα θα απαγορεύονται ρητά όχι για όλους αλλα για τους πιο φτωχούς. Οι μονάδες χρημάτων της κεντρικής τράπεζας θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ορισμένων πραγμάτων.

Δείτε περισσότερα για το θέμα… Έρχεται: Ποιο θα είναι το νέο χρήμα CBDC και πως θα επηρεάσει τις ζωές μας (βίντεο)

Ένας τρόπος να αντιδράσουμε απέναντι σε αυτό το σύστημα, είναι να χρησιμοποιούμε μετρητά και όχι κάρτες για τις αγορές μας.

Το CBDC, η ηλεκτρονική ταυτότητα σε συνδιασμό με τα μέτρα ενάντια στην απάτη της κλιματικής αλλαγής, θα είναι η νέα τυρανία της παγκοσμιοποιητικής ελιτ. Οφείλουμε να αντιδράσουμε ώστε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια ελεύθερη και ευημερούσα κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου