Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Η Kamala Harris παραδέχεται: «Η μείωση του πληθυσμού είναι ο πραγματικός μας στόχος» (βίντεο)





Η παραδοχή συνέβη καθώς η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις εξέφρασε παρατηρήσεις στο Πανεπιστήμιο Coppin State στη Βαλτιμόρη, Md., σχετικά με την ανάγκη να οικοδομηθεί μια «καθαρή πράσινη ενεργειακή οικονομία».

Η 58χρονη κάλεσε τις ΗΠΑ να «μειώσουν τον πληθυσμό» σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή.


«Όταν επενδύσουμε σε καθαρή ενέργεια, σε ηλεκτρικά οχήματα και μειώσουμε τον πληθυσμό, περισσότερα παιδιά θα μπορούν να αναπνέουν καθαρό αέρα και να πίνουν καθαρό νερό», είπε η Χάρις στο κοινό.

Η επίσημη απομαγνητοφώνηση της ομιλίας της στον Λευκό Οίκο υποστηρίζει ότι η Χάρις έκανε λάθος…



Στη μεταγραφή, η λέξη «πληθυσμός» διαγράφεται και προστίθεται η λέξη «ρύπανση», αλλα ούτως η άλλως σαν ρύπανση μας βλέπουν.

Το Nypost.com αναφέρει: «Είστε ο πληθυσμός που θέλει να μειώσει;»
Δε μας κάνει καθόλου έκπληξη

Τουλάχιστον αυτό το σάιτ έχει προβάλλει πολλές φορές [απο το 2020] τα σχέδια της ελίτ για μείωση πληθυσμού, αφού μας το λένε δημόσια εδώ και δεκαετίες. Αν και, είχαμε πολλά χρόνια να το ακούσουμε στην εποχή του Covid και των εμβολίων καθώς παρουσιαζόταν σαν μια ακόμα θεωρία συνομωσίας.

Η ατζέντα μείωσης του πληθυσμού βρισκόταν στα παρασκήνια εδώ και πολλά χρόνια, ο κόσμος δεν ενδιαφερόταν για το τι έλεγαν οι επικυρίαρχοι, γιατί το σύστημα πάντα τα παρουσίαζε ως θεωρίες συνωμοσίας. Τώρα όμως στην εποχή του διαδικτύου βγαίνει ανοιχτά όλο και περισσότερο και γίνεται mainstream. Εάν δεν το αναγνωρίσετε όλοι, το απορρίψετε και το αγνοήσετε, θα μπορούσατε να γίνετε το επόμενο θύμα τους.



Δείτε περισσότερα Οι ελίτ θέλουν μείωση πληθυσμού εδώ και χρόνια, μας το λένε ανοιχτά αλλα ακόμα παρουσιάζεται σαν θεωρία συνωμοσίας!

Η Le Monde είχε ζητήσει μέσω άρθρου μείωση πληθυσμού και ευγονική!

Σε ένα άρθρο της, η μεγαλύτερη Γαλλική εφημερίδα ζητά να πάρουμε άμεσα μέτρα για την μείωση του πληθυσμού – ανησυχεί που θα γίνουμε 8 δισεκατομμύρια στον πλανήτη και αναρωτιέται ως που θα φθάσει το δημογραφικό παγκοσμίως!

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «Η μείωση του πληθυσμού θα συμβάλει στον μετριασμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ξεπεράσει τα 8 δισεκατομμύρια πριν από το τέλος του έτους, είναι καιρός να φανταστούμε νέες λύσεις για την μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας, διαβεβαιώνει, σε φόρουμ στον «Κόσμο», η ένωση ‘Υπεύθυνη Δημογραφία’»

Το άρθρο της Le Monde αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρέπει να βρεθούν νέες λύσεις «για την μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας».

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας, σε έναν συνέδριο για την επόμενη “Νέα Τάξη Πραγμάτων” να μιλά για τα σχεδιά τους ανοιχτά.




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου