Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άντεξε ένα ημίχρονο . Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1


Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο στάδιο Καραϊσκάκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο 19' ο Μασούρας έφυγε στην πλάτη του Μπακαδήμα, σούταρε με τη μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Αθανασίου.

Ο Έσε στο 30' έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Μασούρα στα δεξιά, εκείνος έδωσε στο Φορτούνη, ο οποίος σούταρε με το εξωτερικό μέσα από την περιοχή, όμως αστόχησε.

Στο 39' ο Σόρια κοντρόλαρε την μπάλα, έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Φορτούνης στο 41' εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Ντόη πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αθανασίου.

Ο Ανδρέας Ντόη στο 57' πήρε την μπάλα ανάμεσα στη μεσαία γραμμή και την περιοχή, σούταρε εκτός περιοχής και νίκησε τον Αθανασίου για το 1-0.

Στο 60' ο Ολυμπιακός πετυχαίνει γκολ με τον Μασούρα σε κενή εστία, μετά το χαμένο τετ α τετ του Μαρτίνς.

Έλεγχος VAR το γκολ μέτρησε για οφσάιντ του Μαρτίνς.

Ο Τσικίνιο στο 65' έβαλε την κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Μασούρα, ο οποίος τροφοδότησε τον Ναβάρο που εκτέλεσε και έγραψε το 2-0.

Ο βοηθός αρχικά σήκωσε το σημαιάκι του, αλλά μετά τον έλεγχο του VAR, το γκολ επικυρώθηκε.

Ο Τούτου πήρε την μπάλα πίσω από τη μεσαία γραμμή, έκανε το σπριντ, πάτησε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Ρέτσο.

Ο Κόντε στο 76' εκτέλεσε εύστοχα μειώνοντας σε 2-1.

Σουτ εκτός περιοχής στο 89' από το Ναβάρο με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Αθανασίου και να μην περνάει στη συνέχεια η μπάλα την γραμμή.

Στο 90+3' ο Φορτούνης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μασούρα, ο οποίος από τα δεξιά γύρισε στον Γιόβετιτς που σκόραρε και με τη βοήθεια του δοκαριού κάνοντας το τελικό 3-1.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ):

Πασχαλάκης, Κίνι, Ορτέγκα, Ντόη, Ρέτσος, Φορτούνης, Όρτα (Σικίνιο 61΄), Μασούρας, Ναβάρο (Γιόβετιτς 90΄), Έσε (Ποντένσε 73΄), Μαρτίνς (Καρβάλιο 73΄).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου):

Αθανασίου, Σόρια, Κιάκος (Τσαούσης 82΄), Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Λιάσος, Ροσέρο, Τζίμας, Ριένστρα (Έφορντ 82¨), Μπάλαν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου