Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Τι άλλο θέλουν άραγε; Πρόεδρος Συλλόγου “Ουράνιο Τόξο”: Γιατί να απαγορευθεί η πολυγαμία σε αλλοδαπούς που ζουν στην Ελλάδα;” (Βίντεο)



H πρόεδρος του συλλόγου οικογενειών «Ουράνιο Τόξο» κ. Στέλλα Μπελιά ομιλεί περί πολυγαμίας στην Ελλάδα, κάτι που φυσικά εξεγείρει τεράστια ερωτηματικά για το νομοσχέδιο για... τον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Η συζήτηση έλαβε χώρα παρουσία του Βουλευτή κ. Σιμόπουλου στην εκπομπή, «FAY’S TIME» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ».



Η απομαγνητοφώνηση του αποσπάσματος:

Βουλευτής κ. Στράτος Σιμόπουλος: “Στο εξωτερικό υπάρχει και η πολυγαμία. Έτσι; Βέβαια, αυτό φαίνεται υπερβολικό από εμένα.

Δημοσιογράφος: “Ο προβληματισμός του κύριου Σιμόπουλου πιθανότατα είναι ότι στη χώρα μας φιλοξενούμε πολίτες χωρών που στη χώρα τους επιτρέπεται η πολυγαμία. Και σου λέει αν απαιτηθεί να τους αναγνωριστεί και εδώ αυτό το δικαίωμα τι θα γίνει; Αυτός είναι ο προβληματισμός”.

κ. Στέλλα Μπελιά: “Ναι, αυτό το δικαίωμα εδώ για αυτούς τους ανθρώπους που στην κουλτούρα τους είναι μέσα δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να απαγορευτεί. Πως το λέω… Πως το εννοώ…

Στράτος Σιμόπουλος: “Είστε σαφέστατη. Είναι καταπληκτική η κυρία Μπελιά. Εκφράζει τον δικαιωματισμό με τον οποίο εγώ στέκομαι απέναντι.»

Η έννοια της πολυγαμίας προκαλεί σημαντικές διαφωνίες ως προς ηθικούς, νομικούς και κοινωνικούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κόσμος 30.01.2024 - 08:4878
Σε περίπτωση πολέμου ΝΑΤΟ-Ρωσίας η Ευρώπη θα τελειώσει από πυρομαχικά μετά από λίγες μέρες!

Ανοίγουν τεράστια προβλήματα στην χώρα μας με το νομοσχέδιο των γάμων των Ομοφυλοφίλων

Το νομοσχέδιο για τον γάμο των Ομοφυλόφιλων, ανοίγει τρομερά επικίνδυνους δρόμους, ανοίγοντας θέματα όπως η τεκνοθεσία, πιθανόν αργότερα, η πολυγαμία ( ειδικά από αλλοδαπούς πολίτες που ζουν στην Ελλάδα), τα οποία είναι δυσβάστακτα για την ελληνική κοινωνία, που έχει γαλουχηθεί με τις ελληνοχριστιανικές αρχές εδώ και αιώνες.

Αυτά τα προβλήματα, εισβάλλουν στην κοινωνία μας, που μαστίζεται από την ακρίβεια, την εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα των ανηλίκων, εισάγοντας νέους προβληματισμούς.

Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε ομόφωνα ότι διαφωνεί με το γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια - Επιπλέον θα αποσταλούν επιστολές προς τους Βουλευτές και θα διαβαστεί στους ναούς στις 4 Φεβρουαρίου Εγκύκλιος με τις θέσεις της Εκκλησίας.



Επίσης πολλοί βουλευτές τόσο της ΝΔ, όσο και των υπολοίπων κομμάτων αντιδρούν με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, και σίγουρα θα δούμε πάρα πολλά κατά την ψήφιση του.

Η αίσθηση είναι ότι όλες οι παρατάξεις θα αντιμετωπίσουν αντάρτες Βουλευτές, και προβλήματα εσωκομματικά, αλλά η πλειοψηφία των Βουλευτών θα ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο-έκτρωμα.

Το κύριο ζήτημα όμως είναι ότι με αυτό διαφωνεί η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, παρά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι θέλουν στην κυριολεξία.

Είναι σίγουρο ότι θα έχουμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα όταν θα συζητείται το νομοσχεδίου για την τεκνοθεσία και τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ οι αντιδράσεις έχουν αυξητικό χαρακτήρα σε ολόκληρη την κοινωνία.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου