Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Σκοτ Ρίτερ: «Ο Μπάιντεν σχεδιάζει ένα πυρηνικό πόλεμο μόνο για την Ευρώπη»


 

O πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του και αναφερόμενος στη δήλωση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβροφ ότι σε ένα πυρηνικό πόλεμο στην Ευρώπη οι ΗΠΑ θα αποτελέσουν επίσης πεδίο μάχης σημείωσε ότι στις ΗΠΑ υπάρχει μια λάθος... εντύπωση πως οι τελευταίες θα μείνουν αμέτοχες και πως αυτή θα αφορά μόνοι την Ευρώπη.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει.. ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ - στα Ιωάννινα.





ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ


Φτερη 1, Eleoúsa, Ioannina, Greece, 45500


ΤΗΛ : 2651 061517

Καυτές Βραζιλιάνες, χοντρά πορτοφόλια και κόκα πίσω από το ροζ κύκλωμα στη Μύκονο – Το βαθύ λαρύγγι και τα ραντεβού παγίδα




«Ιπτάμενα» escorts απο τη Βραζιλία, πελάτες με χοντρά πορτοφόλια που διέθεταν εκατοντάδες ευρώ για λίγες ώρες ηδονής σε πολυτελή ξενοδοχεία της Μυκόνου, «ρουθούνια» της Αθήνας και του εξωτερικού που ρουφούσαν...

αχόρταγα γραμμές της λεγόμενης «λευκής κυρίας» αλλά και «ροζ» κοκαΐνη, αποτελούν τα σκηνικά μιας κινηματογραφικής ιστορίας που διαδραματιζόταν τους τελευταίους μηνες στο «νησί των ανέμων».

Μ.Αθανασίου: «Κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια – Hταν γυμνή στη λεωφόρο Δεκελείας με κόσμο γύρω – γύρω»! «Μου διέλυσε τον εγκέφαλο»



Ο Μάριος Αθανασίου, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε πώς είδε μια κοπέλα που είχε πέσει θύμα βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι γυμνή στη λεωφόρο Δεκελείας και γύρω της κόσμος και αστυνομία, χωρίς να έχει μεριμνήσει να πάει το θύμα σε ένα πιο ασφαλές σημείο και να σκεπαστεί με κάτι!

Ο Κουτσομπόλης προτείνει... VISION OF SOUND Νάστος Θωμάς.... στα Ιωάννινα...




VISION OF SOUND
Νάστος Θωμάς


Ν.Ζέρβα 78 Ιωάννινα ΤΚ. 45332


Τηλ.2651068493 Fax. 2651068493


Emai: info@visionofsound.gr


Τα ψίχουλα Μητσοτάκη στους συνταξιούχους: Τι θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ...




Οριακές σε πραγματικά επίπεδα θα είναι οι αυξήσεις στις συντάξεις που θα λάβει το 45% του συνόλου των συνταξιούχων, ενώ από τον Σεπτέμβριο με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο δρομολογούνται μειώσειςσε απολαβές (συντάξεις χηρείας) και επιδόματα για σημαντικό μέρος των απόμαχων της εργασίας...

Ελαιόλαδο: Φέτος η αγωνία άλλαξε στρατόπεδο



Περαιτέρω μείωση τιμών στο ελαιόλαδο προβλέπεται από το φθινόπωρο καθώς οι εκτιμήσεις για την επόμενη σοδειά που ξεκινά τον Νοέμβριο να είναι καλές. Αν, λοιπόν, δεν σημειωθεί κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, τότε η κρίση του ελαιολάδου ενδεχομένως να φτάσει στο τέλος της.. τόσο στην Ελλάδα όσο και σε γειτονικές μεσογειακές χώρες, όπως η Ισπανία όπου η παραγωγή προβλέπεται να είναι πάνω από 1εκατ. τόνοι, από 700.000 τόνους πέρσι

Ο Κουτσομπόλης προτείνει ... ..Σ'ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ.. στα Ιωάννινα.




Σ'ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ


ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ



ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 9 ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τ.Κ.45221



ΤΗΛ. 2651073215 6944313307 6978697335



ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12.00-3.00 ΚΑΙ DELIVERY

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 5 εκατ. ευρώ ο mister Telegram Πάβελ Ντούροφ




Ύστερα από τέσσερις ημέρες κράτησης, ο 39χρονος δισεκατομμυριούχος Πάβελ Ντούροφ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων Telegram, οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη (28/8) ενώπιον της γαλλικής δικαιοσύνης.

Συγχωνεύονται πάνω από 1.000 τμήματα σε δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια - Στα κάγκελα γονείς και εκπαιδευτικοί


 

Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει σε μαζικές περικοπές τμημάτων στα σχολεία και να τα συγχωνεύσει με άλλα έχει προκαλέσει τις σφοδρές διαμαρτυρίες γονιών και εκπαιδευτικών, οι οποίοι ζητούν να ανακληθούν οι αποφάσεις αυτές, που στόχο έχουν τη μείωση των θέσεων εργασίας σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει...Mr. Patatas ... Μπάφρα Ιωαννίνων




Mr. Patatas

Φρεσκοκομένη ντόπια πατάτα - Παράδοση αυθημερόν-

Μπάφρα Ιωαννίνων-

Γιώργος Μάκης

τηλ:26510 91698 - Κιν: 6976552525

Συνεδρίασε η αστική ομάδα εργασίας για το προσφυγικό



Μια ακόμα συνεδρίαση της αστικής ομάδας εργασίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ιωαννιτών με θέμα το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Ο Δήμος Ιωαννιτών συντονίζει την αστική ομάδα εργασίας με θέμα το προσφυγικό στην περιοχή της Ηπείρου σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

«Αποβάλλονται» τα κινητά από τα σχολεία, οι 11 αλλαγές που θα ισχύσουν από φέτος στις τάξεις



Με φόντο την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και την επιστροφή των μαθητών στα θρανία στις 11 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την ηγεσία του.. Υπουργείου Παιδείας, οι αλλαγές που θα τεθούν σε ισχύ με στόχο τη διδακτική διαδικασία και τη σχολική ζωή.

O Κουτσομπόλης προτείνει...Γεύσεις Φούρνου Έξαρχος ... στα Ιωάννινα...





Γεύσεις Φούρνου Έξαρχος

Δόμπολη 31 - 45332 Ιωάννινα

τηλ: 2651 002106


email : exarhosbakery@gmail.com

«Περσινά ξινά σταφύλια» η μείωση των διοδίων που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης


 

Τη μείωση των διοδίων της Αττικής Οδού στα 2,50 ευρώ (από 2,80 ευρώ που ισχύει σήμερα) ανακοίνωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του και με τέτοιο ύφος που κάποιοι ίσως θεώρησαν ότι αποτελεί προσωπική του απόφαση.

H Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων δεν γνωρίζει καν ότι η Περιφέρεια Ηπείρου εκπονεί μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων




Αφού η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων δεν γνωρίζει καν ότι η Περιφέρεια Ηπείρου εκπονεί μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας μαζί με τον Δήμαρχο στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείκνυαν την ανάγκη να γίνει, τους ενημερώνουμε ότι :

O Κουτσομπόλης προτείνει... Αγορά Κρέατος ΜΑΝΤΗ ... στα Ιωάννινα...





Αγορά Κρέατος ΜΑΝΤΗ


Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Κύργιου γωνία 455 00 Ιωάννινα


τηλ : 2651 302199


email : panmant@hotmail.com



Tο κρεοπωλείο Αγορά Κρέατος Μάντη στα Ιωάννινα θα βρείτε τα πιο φρέσκα προϊόντα άριστης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η κυβέρνηση αρνείται να κάνει μόνιμες προσλήψεις γιατρών, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών



Μπορεί ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, να… καμαρώνει για τα επιτεύγματά του (που μόνο ο ίδιος γνωρίζει), όμως η πραγματικότητα στα νοσοκομεία της χώρας άλλα δείχνουν.

Απόλυτη διάλυση, καθώς συνεχίζεται η τακτική να μετακινούν γιατρούς από νοσοκομείο σε νοσοκομείο -και μάλιστα ακόμη και άλλων πόλεων!- για να καλύψουν εφημερίες!

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες στο Σταυράκι



Εκδήλωση για την επέτειο από την εκτέλεση των συμπολιτών μας το 1948 στο χώρο του μνημείου στο Σταυράκι Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ιωαννιτών.

Η εκδήλωση για γίνει το Σάββατο, 31 Αυγούστου στο χώρο του μνημείου στο Σταυράκι σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - στα Ιωάννινα.




CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ


Οδός: Δ.Παπαρρηγοπούλου (Π.Βλαχόστρατα), Κάτω Μάρμαρα.-τκ.45500
Πόλη: Ιωάννινα

Τηλέφωνο: 2651049602
Κινητό Τηλ.: 6945754006
Fax: 2651049602
Website: CLIMA PLUS - ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

Ζάκερμπεργκ: Υπήρχαν πιέσεις να λογοκρίνουμε αναρτήσεις στην πανδημία! - Nωρίς το θυμήθηκαν!



Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κατηγόρησε την κυβέρνηση Μπάιντεν ότι άσκησε πιέσεις στην ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να «λογοκρίνει» συγκεκριμένο περιεχόμενο για τον Covid-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας και είπε ότι σκόπευε να είναι πολιτικά «ουδέτερος» αυτόν τον εκλογικό κύκλο.

Πρεμιέρα για το «Καλάθι του Μαθητή» - Έως τις 15 Οκτωβρίου σε ισχύ.



Πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη , για «Καλάθι του Μαθητή» που θα διαρκέσει έως τις 15 Οκτωβρίου, με στόχο εν μέσω ακρίβειας που μαστίζει τις τσέπες των καταναλωτών, να.. στηριχθεί η ελληνική οικογένεια και τα παιδιά της σχολικής ηλικίας να έχουν πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα για τα μαθήματά τους.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει.. Πρόκος - Χαρτικά, βιβλία, είδη γραφείου. - στα Ιωάννινα.







Πρόκος
Χαρτικά, βιβλία, είδη γραφείου


Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου, Ιωάννινα


τηλ : (+30) 2651092600


(+30) 2651066889


(+30) 2651091190


email : sales@nprokos.gr


- Χαρτικά, βιβλία, είδη γραφείου, αναλώσιμα, υπολογιστές & φωτοτυπικές εργασίες.


Όλα στο www.nprokos.gr. Το eshop των Ιωαννίνων!

Συλλήψεις για ηχορύπανση από καταστήματα διασκέδασης


Συνελήφθησαν σήμερα (26-8-2024) μετά τα μεσάνυχτα από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων ημεδαπός και ημεδαπή, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, διότι λειτουργούσαν ως προσωρινά υπεύθυνοι

Τι είναι η «ψυχρή λίμνη» που έρχεται...



Φέρνει καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας...

Για ψυχρές αέριες μάζες που θα επηρεάσουν τον καιρό στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες, προειδοποιεί ο Κώστας Λαγουβάρδος...

O Κουτσομπόλης προτείνει... Leonidas Bakery SNACKS &COFFEE ... στα Ιωάννινα...






Leonidas Bakery SNACKS & COFFEE


Leoforos Dodonis 173 455 00 Ιωάννινα


til: 2651 048850






Νέος Κόσμος: Ομαδικές επιθέσεις και ληστείες σε βάρος πολιτών...Γιναμε ΚΟΛΟΜΒΙΑ...



Δύο ληστείες, από άτομα που επέβαιναν σε μηχανές, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, 28 Αυγούστου, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, ενώ τρία από τα θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η πρώτη ληστεία διαπράχθηκε, λίγα λεπτά μετά τη 01:00, στη διασταύρωση των οδών Ηλία Ηλιού και Φραντζή. Περίπου 20 άτομα επιτέθηκαν σε δύο διερχόμενους πολίτες και αφού τους χτύπησαν, απέσπασαν το πορτοφόλι τους και το κινητό τηλέφωνό τους.

Οι πενιχρές συντάξεις οδηγούν τους συνταξιούχους στη δουλειά - Έκρηξη αιτήσεων στον ΕΦΚΑ



Οι συνταξιούχοι λόγω των χαμηλών συντάξεων και λόγω της μείωσης της παρακράτησης της σύνταξης αποφασίζουν να εργαστούν για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Οι έξι στις δέκα συντάξεις γήρατος είναι κάτω από 1.000 ευρώ μεικτές αποδοχές, με αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων περίπου 2.495.464 να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

O Κουτσομπόλης προτείνει... Welcome Stores (ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ) ... στα Ιωάννινα...



Welcome Stores (ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ)

Διεύθυνση: Χρ. Κατσάρη 20, Ιωάννινα

Τηλέφωνο: 2651083555 - 6932335036


E-Mail: ilektragora@welcomestores.gr

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Οι αλλαγές στο σύστημα των ραντεβού για την έκδοση νέων ταυτοτήτων



«Κλειδί» στις νέες ταυτότητες, αναμένεται να αποτελεί ο Προσωπικός Αριθμός, αφού θα είναι το στοιχείο για την επαλήθευση φυσικών προσώπων που συναλλάσσονται με τους φορείς του δημοσίου τομέα και θα χορηγείται υποχρεωτικά σε όποιον έχει.. Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) ή Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Πριν από την έκδοση νέας ταυτότητας οι πολίτες θα πρέπει να αποκτούν τον Προσωπικό Αριθμό μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας myinfo στο Gov.gr.

Οπαδική βία στη Λαμία: Πέντε νεαροί χτυπούσαν με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ οπαδούς αντίπαλων ομάδων


 

Ένα νέο άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας, που παραπέμπει στο τραγικό περιστατικό που κατέληξε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, συνέβη στις Ράχες Φθιώτιδας.

Μετά το αιματηρό επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα στο Μαρίνι Στυλίδας, τα ξημερώματα της Κυριακής (11/8) υπήρξε άγρια συμπλοκή στις Ράχες Φθιώτιδας και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού οι αρνητικοί πρωταγωνιστές και αυτής της αιματηρής συμπλοκής χτυπούσαν με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει.. Ελαστικά Γκόλιας Σμύρνης 5 Μπάφρα - στα Ιωάννινα.





Elastika-Golias - Ελαστικά Γκόλιας


Εμπόριο και επισκευή ελαστικών


Σμύρνης 5 Μπάφρα Ιωαννίνων 45500 Ιωάννινα


τηλ: 2651 092610 - Fax: 26510-94124


E-mail: golias.tyres@yahoo.gr




GOLIAS TYRES


Ασφάλεια και αξιοπιστία σε φιλικές τιμές!!!

Έκτακτο: Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια το οποίο δείχνει να φλέγεται!!



Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να βομβαρδίσουν τον πυριό σταθμό στο Κουρσκ της Ρωσίας. Οι Ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν τον σταθμό Ζαπορίζια το οποίο όπως φαίνεται σε βίντεο βγάζει μαύρους πυκνούς καπνούς.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 Αυγούστου 1996! ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ο (ήρωας) Τάσος Ισαάκ...



Σαν σήμερα, στις 11 Αυγούστου 1996, η Κύπρος έζησε μια από τις πιο σκοτεινές και τραγικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Η δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, ενός νεαρού Κύπριου που συμμετείχε σε ειρηνική διαδήλωση στη Δερύνεια, κοντά στη... γραμμή κατάπαυσης του πυρός, αποτελεί ανοιχτή πληγή που συνεχίζει να προκαλεί θλίψη και προβληματισμό.

O Κουτσομπόλης προτείνει... Βάιος Δημητρίου Aρτοποιείο ... στα Ιωάννινα...





Βάιος Δημητρίου Aρτοποιείο


Λεωφ. Δωδώνης 30 45500 Ιωάννινα


2651 068598


Emai linfo@vaiosdimitriou.gr


Δικαστική δικαίωση της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου...



Ομόφωνα αθωωτική η απόφαση του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθήνας για τις κατηγορίες εναντίον της από τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή σχετικά με την έρευνα που διεξήγαγε αναφορικά με τη λίστα Λαγκάρντ.
Με την αθώωση της Γιάννας Παπαδάκου, ομόφωνα, από το Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας, την περασμένη Δευτέρα, 5 Αυγούστου, καταρρίφθηκε ακόμη μία προσπάθεια επιβολής

Χωρίς σχέδιο για την πανώλη – Aνοχύρωτη η χώρα στις εισαγωγές ζώων


«Πυροσβεστικού» χαρακτήρα μέτρα, για να κλείσει ο κύκλος του νέου προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι εκτροφές μικρών μηρυκαστικών, και αρκετές υποσχέσεις πως κάποια στιγμή στο μέλλον, κάτι, κάπως θα αλλάξει στην ελληνική.. κτηνοτροφία ήταν για μια ακόμα φορά η αντίδραση της Πολιτείας, στην προκειμένη περίπτωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε

Ο Κουτσομπόλης προτείνει ... ..Σ'ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ.. στα Ιωάννινα.




Σ'ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ


ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 9 ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τ.Κ.45221


ΤΗΛ. 2651073215 6944313307 6978697335


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 12.00-3.00 ΚΑΙ DELIVERY

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών «Τραγουδάμε την παράδοση τιμώντας το Πωγώνι».





Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών «Τραγουδάμε την παράδοση τιμώντας το Πωγώνι» που πραγματοποιήθηκε στα Κτίσματα το Σάββατο 10 Αυγούστου, υπό την καλλιτεχνική και μουσική διεύθυνση του κ. Βαγγέλη Κώτσου.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν επτά (7) χορωδίες, οι οποίες με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια από πολλές περιοχές, ενθουσίασαν το κοινό.

Τι πρέπει να κάνετε αν χάσετε ή σας κλέψουν το δίπλωμα οδήγησης κατά την διάρκεια των διακοπών σας



Στο παρελθόν, η διαδικασία για να επανεκδοθεί το δίπλωμα οδήγησης, λόγω απώλειας ή κλοπής ήταν.. χρονοβόρα και ψυχοφθόρα, λόγω της γραφειοκρατίας, που απαιτούσε, ασφαλώς, και την φυσική παρουσία σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Ωστόσο, οι πολίτες μπορούν πλέον γρήγορα και εύκολα να αποκτήσουν εκ νέου δίπλωμα οδήγησης, χάρη στην ψηφοιοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει.. Πρόκος - Χαρτικά, βιβλία, είδη γραφείου. - στα Ιωάννινα.





Πρόκος
Χαρτικά, βιβλία, είδη γραφείου


Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου, Ιωάννινα


τηλ : (+30) 2651092600


(+30) 2651066889


(+30) 2651091190

email : sales@nprokos.gr


- Χαρτικά, βιβλία, είδη γραφείου, αναλώσιμα, υπολογιστές & φωτοτυπικές εργασίες.


Όλα στο www.nprokos.gr. Το eshop των Ιωαννίνων!

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Ειναι ωρες πριν το χτύπημα στο Ισραήλ - Το Ιράν καλεί όλα τα αεροπλάνα να σταματήσουν τις πτήσεις τους



Σε συναγερμό βρίσκονται περιφερειακές αλλά και παγκόσμιες δυνάμεις για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς εντείνονται οι φόβοι μιας γενικευμένης σύρραξης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τη συνεργασία και των συμμάχων της Τεχεράνης.

Κάτι δεν πάει καλά - Διογκώθηκαν τα «φέσια» τον Μάιο 2024 απλήρωτα πάνω από 3 δισ - Ποιοι και πόσα χρωστάνε στην εφορία

 

Έκρηξη στα φέσια από φόρους καθώς στο πρώτο πεντάμηνο έμειναν απλήρωτοι πάνω από 3 δισ. ευρώ με το με το συνολικό ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών να φτάνει τα 107,1 δις. ευρώ.

Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ δείχνουν ότι τα φρέσκα ληξιπρόθεσμα φορολογικά χρέη αυξήθηκαν κατά 446 εκατ. ευρώ τον Μάιο και συνολικά στο πεντάμηνο ανήλθαν σε 3,053 δις. ευρώ.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει ... Παγάκια Every Day Ice... στα Ιωάννινα.




Παγάκια Every Day Ice


Παγάκια, Τρίμμα
Παραγωγή και εμπόριο πάγου


vodafone 6936501562


wind 6936501563

Το iPhone σας παρακολουθεί κρυφά μέσα από μια καινούρια εφαρμογή – Πώς θα την απενεργοποιήσετε



Μια νέα εφαρμογή που προστέθηκε στα κινητά iPhone όχι μόνο καταγράφει την τοποθεσία των χρηστών, αλλά την μοιράζεται με άλλους κοντινούς χρήστες, αποκάλυψε πρόσφατο ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για τον Ιούλιο 2024 στην Ήπειρο




Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, δημοσιοποιήθηκαν συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Ιούλιο του 2024, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει...Mr. Patatas ... Μπάφρα Ιωαννίνων





Mr. Patatas


Φρεσκοκομένη ντόπια πατάτα - Παράδοση αυθημερόν-


Μπάφρα Ιωαννίνων-


Γιώργος Μάκης


τηλ:26510 91698 - Κιν: 6976552525

Σύλληψη 54χρονου για παράνομη μεταφορά 1.978 πακέτων τσιγάρων




Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) της Λιμενικής Αρχής της Ηγουμενίτσας, προέβησαν στη σύλληψη ενός 54χρονου αλλοδαπού, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη έβαλαν την δική τους σφραγίδα στο 8ο Φεστιβάλ Δωδώνης χαρίζοντας μία ακόμη μοναδική βραδιά στο αρχαίο θέατρο.




Το αρχαίο θέατρο κι αυτή την φορά γέμισε, στο βαθμό που αυτό επιτρέπεται, δείχνοντας ότι το κοινό της ευρύτερης περιοχής έχει αγκαλιάσει το Φεστιβάλ και διψά για τον λόγο των σπουδαίων αρχαίων στο χώρο που του αρμόζει.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει... VISION OF SOUND Νάστος Θωμάς.... στα Ιωάννινα...




VISION OF SOUND
Νάστος Θωμάς


Ν.Ζέρβα 78 Ιωάννινα ΤΚ. 45332


Τηλ.2651068493 Fax. 2651068493


Emai: info@visionofsound.gr


Έρχονται «μεγάλες αυξήσεις» σε κρέας και γαλακτοκομικά – Τι γίνεται με το e-katanalotis


 

Φουντώνουν οι ανησυχίες για νέες ανατιμήσεις καθώς μετά τα οπωρολαχανικά, εν μέσω γεωπολιτικού και κλιματικού καύσωνα, έρχονται αυξήσεις στο κρέας και τα γαλακτοκομικά. Η ακρίβεια δείχνει και.. πάλι τα δόντια της με τους καταναλωτές να αναζητούν λύσεις για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο που μηδενίζει τα εισοδήματά τους.