Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Συλλήψεις ατόμων κατά το τελευταίο 24ωρο για διάφορα ποινικά αδικήματα σε περιοχές της Ηπείρου



Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αστυνομικοί των υπηρεσιών της Γενικής



Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου προχώρησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε συλλήψεις ατόμων για διάφορες υποθέσεις.
Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν συνολικά (6) άτομα και συγκεκριμένα:  Ημεδαπός στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κατηγορούμενος για κλοπή, ο οποίος εμπλέκεται μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, οι οποίοι είχαν συλληφθεί προχθές, σε υπόθεση διάρρηξης καταστήματος σε περιοχή της Άρτας που έγινε την 11-07-2020, από όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή. (σχετικό το από 12-07-2020 Δελτίο Τύπου της υπηρεσίας μας)  Ημεδαπός στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -15- μηνών για απάτη.  Ημεδαπός στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με μίγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης, -12- ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.  Ημεδαπός στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και δισκίο ναρκωτικής ουσίας MDMA.  Αλλοδαπός στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, διότι όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.  Αλλοδαπός στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, διότι κατείχε και επέδειξε κατά τον αστυνομικό έλεγχο πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ όπως προέκυψε, είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ οι έλεγχοι και οι περιπολίες διεξάγονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου