Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Παραίτηση του Χρήστου Γκόγκου από το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Αντιδημάρχου.




Ο Δήμαρχος Πωγωνίου και επικεφαλής της παράταξης "Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου" κ. Κωνσταντίνος Καψάλης και σύσσωμα τα μέλη της ευχαριστούν τον πρώην, πλέον, συνεργάτη τους κ. Χρήστο Γκόγκο για την πολυετή συνεργασία τους.

Με το Χρήστο Γκόγκο υπήρξε μία κοινή πορεία 13 ετών κατά τα οποία τιμήθηκε με την εμπιστοσύνη του Δημάρχου και της παράταξης κατέχοντας σημαντικά αξιώματα όπως αυτό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Αντιδημάρχου.

Μετά από τη μακρόχρονη αυτή πορεία ο κ. Γκόγκος αποφάσισε να προχωρήσει πλέον μόνος του ακολουθώντας ένα μοναχικό δρόμο σε μία "λεωφόρο" που απαιτεί ομαδικότητα και έμπιστους συνεργάτες καθώς το αυτοδιοικητικό έργο είναι γεμάτο εμπόδια και προβλήματα που απαιτούν καίριες λύσεις και δυναμικές αποφάσεις. Καθείς, βέβαια, αποφασίζει μόνος του το δρόμο που θα ακολουθήσει...

Η "Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου" με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Κων/νο Καψάλη και όλα τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη της συνεχίζουν την πορεία και το έργο τους για την ανάπτυξη του Πωγωνίου.

Κωνσταντίνος Καψάλης, Δήμαρχος

Βίλλης Αριστοτέλης, Αντιδήμαρχος

Γαλίτσης Νικόλαος, Αντιδήμαρχος

Γιούνης Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος

Γκέγκας Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος

Μεντής Ελευθέριος, Εντεταλμένος Δ.Σ.

Κουκουλάρης Στυλιανός, Αντιδήμαρχος

Τσαραώσης Κωνσταντίνος, Εντεταλμένος Δ.Σ.

Μποντίνης Γρηγόρης, Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.

Σιούτης Μιχαήλ, Αντιδήμαρχος

Φωτίου Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος

Μάτσιας Βασίλειος, Δ.Σ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου