Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Dr Robert Willner 1994 – κάνει ζωντανά μετάγγιση αίματος απο οροθετικό για να αποδείξει πως το AIDS ήταν ασθένεια φαρμάκων (βίντεο)

Dr Robert Willner 1994 – κάνει ζωντανά μετάγγιση αίματος απο οροθετικό για να αποδείξει πως το AIDS ήταν ασθένεια φαρμάκων (βίντεο)

Ιστορικό εξαπάτησης ιών: Dr Robert Willner 1994

Ο Dr Robert Willner, συγγραφέας του διάσημου βιβλίου «Deadly Deception», υποστήριζε ότι οι ιοί δεν προκαλούν ασθένειες: «Η βουβωνική πανώλη σκότωσε τον μισό πληθυσμό της Ευρώπης. Η ερώτηση που πρέπει να κάνετε και πρέπει να απαντήσετε, εάν πρόκειται να είστε ένας άνθρωπος με λογική σκέψη είναι γιατί δεν σκότωσε το άλλο μισό; 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 1919, 18 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από τη γρίπη. Η ερώτησή μου είναι γιατί δεν σκότωσε τα άλλα 92 εκατομμύρια; Η απάντηση σε αυτό και το οφείλει κάθε ρεπόρτερ στους αναγνώστες του είναι πολύ απλή, οι ιοί δεν προκαλούν την ασθένεια απο μόνοι, εκτός αν υπάρχει το κατάλληλο έδαφος. 

Έτσι, η απάντηση σε όλες τις ασθένειες δεν είναι να πάρεις το κυνηγετικό όπλο και να ανατινάξεις το ανοσοποιητικό ενός ανθρώπου, αλλά να αποτρέψεις την ασθένεια, ζώντας με ειρήνη και αρμονία, όχι μόνο με τους συνανθρώπους σου, αλλά με κάθε οργανισμό σε αυτόν τον πλανήτη».

Ο Δρ R. Willner ήταν τόσο σίγουρος γιαυτό που έλεγε που έκανε δημόσια ένεση στον εαυτό του με τον ιό «HIV» για να αποδείξει ότι ο HIV ΔΕΝ προκαλεί AIDS» – 3 μήνες αργότερα πέθανε σε «αυτοκινητικό ατύχημα», κάτι που κίνησε τις υποψίες πολλών πως πρόκειται για δολοφονία.

Ο Willner, εμβολιάστηκε με το αίμα του Pedro Tocino, ενός οροθετικού αιμορροφιλικού, ζωντανά στην ισπανική τηλεόραση. Το μεγάλο ψέμα HIV/AIDS δημιουργήθηκε από τον Robert Gallo και τον Antoni Fauci, ο Robert Gallo κρίθηκε ένοχος για «επιστημονικό παράπτωμα»!

Δείτε το σπάνιο βίντεο

Δρ Robert E. Willner

Ομαδοποιώντας 25 και πλέον διαφορετικές ασθένειες και άλλους συναφείς παράγοντες – πνευμονία, έρπης, καντιντίαση, σαλμονέλα, διάφοροι καρκίνοι, λοιμώξεις, βλάβες εμβολίων και αντιβιοτικών, βλάβη νιτρικού αμυλίου, υποσιτισμός κ.λπ. και, ιδιαίτερα στην Αφρική, φυματίωση, ελονοσία, λέπρα δυσεντερίας και «αδύνατη ασθένεια» – και αποκαλώντας -πως το όλο θέμα «επιδημία AIDS», έχει δημιουργηθεί απο εγκληματίες με σκοπό να λάβουν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια απο την «έρευνα και θεραπεία AIDS».

Κάθε θάνατος κάποιου «θετικού HIV» καταγράφεται ως «θάνατος από AIDS».

Υποτίθεται ότι ο Dr Robert Willner έπαθε καρδιακή προσβολή άπο ελεγχόμενο wiki.

https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Willner

Υποτιθέμενη καρδιακή προσβολή…

Τι έλεγαν πολλά ΜΜΕ και επιστήμονες την δεκαετία του 80 για το AIDS

Την δεκαετία του 80, το BBC/ITV/Press επισκεπτόταν την Αφρική/Ρωσία κ.λπ. για να αναφέρει τα «θύματα HIV/AIDS» και πώς δεν μπορούν να αντέξουν αν δεν χρησιμοποιήσουν το «ΑΖΤ που σώζει ζωές».

Το θανατηφόρο φάρμακο της Glaxo Wellcome, AZT, σε συνδυασμό με τη διάγνωση του οροθετικού και την πρόβλεψη, που δηλώνεται ή υπονοείται, ότι – «Θα πεθάνεις από AIDS» είναι ένα από τα σπουδαία κομμάτια της απάτης – Voodoo Medicine στην πιο εντυπωσιακή της παράσταση: άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει με βάση τη γελοία διάγνωση.

Οι έγκυες γυναίκες που είναι οροθετικές έχουν σταματήσει το θηλασμό, για να λάβουν δόση ΑΖΤ, έχουν κάνει εκτρώσεις ή έχουν στειρωθεί. Τα οροθετικά μωρά που αρρωσταίνουν -από εμβολιασμό ή οτιδήποτε άλλο- διαγιγνώσκονται αυτόματα ως «πάσχων από AIDS».

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν ελάχιστες επιστημονικές αποδείξεις για την ακριβή σύνδεση του HIV και του AIDS, είναι ηθικό να συνταγογραφείται το AZT, ένας παράγων που αλλάζει την αλυσίδα του DNA… σε 150.000 Αμερικανούς – ανάμεσά τους έγκυες γυναίκες και νεογέννητα μωρά…;

Rep.G Gutknecht Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Το AZT ξεκίνησε ως «φάρμακο κατά του καρκίνου», αλλά αποσύρθηκε επειδή ήταν πολύ τοξικό: σαν να το πέταξαν έξω από τη Γκεστάπο επειδή παραήταν σκληρό. Τα αποτελέσματά του περιλαμβάνουν – καρκίνο, ηπατίτιδα, άνοια, επιληπτικές κρίσεις, άγχος, ανικανότητα, λευκοπενία, βαριά ναυτία, αταξία κ.λπ. και τον τερματισμό της σύνθεσης DNA. δηλαδή το ίδιο το AIDS/θάνατος με ιατρική συνταγή. Το AZT σκότωνε όσους το έπαιρναν για σωθούν απο το AIDS.

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το Retrovir (AZT)…έχει συσχετιστεί με συμπτωματική μυοπάθεια, παρόμοια με αυτή που προκαλείται από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας…»

Glaxo Wellcome

Τίποτα από αυτά δεν εμποδίζει το ιατρικό εμπόριο να καταπιέσει σε κάθε αξιόπιστο χυμό που δεν είναι άρρωστος στην αρχή, αλλά χαρακτηρίζεται με την ανοησία “θετικός στον ιό HIV” και στη συνέχεια καταστρέφεται από το AZT. Το πιο πρόσφατο κόλπο είναι να δώσουμε ένα «κοκτέιλ» ναρκωτικών – συμπεριλαμβανομένου του AZT, φυσικά, και με 15.000 λίρες το κεφάλι ανά έτος – σε όλους τους ομοφυλόφιλους άνδρες που είναι «θετικοί στον ιό HIV».

Μια ιδιαίτερα καλή απάτη είναι να παρασύρετε στο δικαστήριο κάποιον «ένοχο για σκόπιμη μόλυνση του θύματος με τον «ιό HIV που προκαλεί AIDS»» ο οποίος στη συνέχεια εξελίσσεται σε «πλήρες AIDS» – χωρίς αναφορά σε εμβόλιο, βλάβη με αντιβιοτικά κ.λπ. αρρωστημένος απο ΑΖΤ. Πάνω από το 2000 – και επιπλέων, επιστήμονες σε όλο το κόσμο αμφισβητούν την φάρσα του HIV, οι προσπάθειές τους καταστέλλονται συνεχώς από το ιατρικό κατεστημένο, το φαρμακευτικό συνδικάτο και τους πολιτικούς λακέδες και τα μέσα ενημέρωσης…

«Η ιστορία του AIDS συνδέεται βαθιά με τις αντιξοότητες της θεωρίας ότι οι ιοί προκαλούν καρκίνο και την αποτυχία του ερευνητικού προγράμματος για τον καρκίνο. Ο Michael Verney-Elliot το έθεσε πιο όξινα όταν είπε «Από τους ανθρώπους που δεν σας έφεραν τον ιό που προκαλεί καρκίνο, είναι ο ιός που δεν προκαλεί AIDS».

Jad Adams Ο μύθος του HIV.

«Δεν είναι καν πιθανό, πόσο μάλλον επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι ο HIV προκαλεί AIDS. Εάν υπάρχουν στοιχεία… θα πρέπει να υπάρχουν επιστημονικά έγγραφα που… να αποδεικνύουν αυτό το γεγονός… Δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα.

Δρ Kary Mullis βραβευμένος με Νόμπελ

«Αν πιστεύετε ότι ένας ιός είναι η αιτία του AIDS, κάντε έναν έλεγχο χωρίς αυτό… δεν έχει γίνει. Η επιδημιολογία του AIDS είναι ένας σωρός από ανέκδοτες ιστορίες, επιλεγμένες για να ταιριάζουν στην υπόθεση του ιού/AIDS…

Peter Duesberg Μέλος, Εθνική Ακαδημία Επιστημών.

«Κανείς δεν θέλει να δει τα γεγονότα…Έχω στείλει αμέτρητες επιστολές σε ιατρικά περιοδικά… απλώς τις αγνοούν. Το γεγονός είναι ότι όλο αυτό το ετεροφυλόφιλο AIDS είναι φάρσα».

Καθηγητής Gordon Stewart Πανεπιστήμιο Δημόσιας Υγείας της Γλασκώβης.

«Η αιτία του AIDS είναι πολυπαραγοντική. Ο HIV δεν είναι ούτε απαραίτητος ούτε αρκετός».

Δρ Lawrence Bradford βιολόγος.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο HIV είναι αβλαβής».

Δρ Fabio Franchi, ειδικός, λοιμώδης νόσος

«…Το AIDS δεν είναι καθόλου ασθένεια – είναι ένα κυβερνητικό πρόγραμμα».

Ερευνητής του Ινστιτούτου Τομ Μπέθελ ​​Χούβερ.

«Η ηλεκτρονική μικροσκοπία αποκαλύπτει σωματίδια που μοιάζουν με ρετροϊούς στο 90% των διευρυμένων λεμφαδένων ασθενών με AIDS, αλλά τα ίδια σωματίδια μπορούν να βρεθούν στο 90% των μεγεθυσμένων λεμφαδένων από ασθενείς που δεν έχουν AIDS και δεν κινδυνεύουν να αναπτύξουν AIDS. Εάν τα σωματίδια που παρατηρούνται…σε ασθενείς με AIDS είναι, όπως διαβεβαιώνουν οι ειδικοί του AIDS, HIV, ποια είναι τα σωματίδια που παρατηρούνται σε ασθενείς… που δεν κινδυνεύουν…»

Dr Valendar Turner, Πρόγραμμα Αυστραλίας Ραδιοφωνίας 1994.

«Ένα σημαντικό πρόβλημα με τον νέο ορισμό του AIDS είναι ότι αγνοεί τις ανθρωπογενείς περιβαλλοντικές αιτίες της καταστολής του ανοσοποιητικού. Η έκθεση σε τοξίνες, ο αλκοολισμός, η βαριά χρήση ναρκωτικών ή η βαριά χρήση αντιβιοτικών, όλα μπορούν να προκαλέσουν την εμφάνιση του καταλόγου των «ασθένειες» ενδεικτικές του AIDS».

Λος Άντζελες Weekly 18 Δεκεμβρίου 1987.

«Έχω δει τον συνεχή τρόμο και τον προγραμματισμό για να αρρωστήσω και να πεθάνω… Όσο υπονοούμε ότι το ίδιο το «AIDS» υπάρχει, λειτουργούμε μέσα στην ομάδα φαντασίας του AIDS».

Φυλλάδιο περιοδικού Continuum Δεκέμβριος 1998

«Οι τεχνικές του τεστ HIV δεν έχουν τυποποιηθεί και το μέγεθος και οι συνέπειες των διεργαστηριακών παραλλαγών δεν έχουν μετρηθεί.Τα αποτελέσματά του απαιτούν ερμηνεία και τα κριτήρια για αυτήν την ερμηνεία ποικίλλουν, όχι μόνο από εργαστήριο σε εργαστήριο, αλλά από μήνα σε μήνα».

New England Journal of Medicine 317:238-241.

«Τα θετικά τεστ δεν αποδεικνύουν την κατάσταση του AIDS ή της νόσου πριν από το AIDS ούτε ότι αυτές οι ασθένειες θα αποκτηθούν».

Κατασκευαστές κιτ δοκιμής Western Blot (HIV).

«…στον γενικό πληθυσμό, τον οποίο το CDC εκτιμά ότι έχει επιπολασμό λοίμωξης HIV 0,006%, χρησιμοποιώντας ένα τεστ με ειδικότητα 99%, το αποτέλεσμα είναι ότι το 94% όλων των θετικών θα είναι ψευδώς θετικά».

Christine Johnson, περιοδικό Continuum, Απρίλιος 1994

«Μια μελέτη τον περασμένο μήνα, από το Γραφείο Αξιολόγησης Τεχνολογίας του Κογκρέσου, διαπίστωσε ότι τα τεστ HIV μπορεί να είναι πράγματι πολύ ανακριβή. Για ομάδες με πολύ χαμηλό κίνδυνο – άτομα που δεν χρησιμοποιούν ενδοφλέβια φάρμακα ή κάνουν σεξ με ομοφυλόφιλους ή αμφιφυλόφιλους άνδρες – 9 στα 10 θετικά ευρήματα ονομάζονται ψευδώς θετικά, υποδεικνύοντας μόλυνση που δεν υπάρχει».

US News and World Report 23 Νοεμβρίου 1994.

«Τα τεστ HIV είναι διαβόητα αναξιόπιστα στην Αφρική. Μια μελέτη του 1994, που δημοσιεύθηκε στο Journal of Infectious Diseases, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα τεστ HIV ήταν άχρηστα στην κεντρική Αφρική, όπου τα μικρόβια που ευθύνονται για τη φυματίωση, την ελονοσία και τη λέπρα ήταν τόσο διαδεδομένα που καταγράφηκαν πάνω από το 70% ψευδώς θετικά.

Sacramento Bee 30 Οκτωβρίου 1994

«Ήταν η πρώτη φορά που ένας επιστήμονας έφυγε ποτέ μακριά μου. Συνήθως οι επιστήμονες είναι μπουλντόγκ. Παλεύουν για τη θέση τους. Αλλά οι τύποι HIV δεν το κάνουν. Τρέχουν.”

Ο Ντέιβιντ Ράσνικ , στην καταδικασμένη προσπάθειά του να πάρει απαντήσεις σε αμήχανες ερωτήσεις από τον φανταστικό του HIV Martin Markowitz.

«Όλοι τους έχουμε δει. Αστέρια, τζόκεϊ, αθλητές και γυναίκες με μια κόκκινη κορδέλα καρφωμένη σε λευκά σμόκιν, μαύρα σακάκια για δείπνο και βραδινά φορέματα. Αυτές είναι οι συμπονετικές διασημότητες που, με μια θλιβερή έκφραση, φορούν τον μανδύα της εταιρικής θλίψης για «θύματα και πάσχοντες από AIDS» και αισθάνονται ότι «κάνουν καλό». Ομολογουμένως το κάνουν αυτό με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά όχι μόνο δεν κάνουν καλό, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν ζημιά – χρησιμοποιούν τη διασημότητά τους για να συγκεντρώσουν κεφάλαια για έρευνα για το AIDS που είναι εντελώς εσφαλμένη και ενορχηστρωμένη από μια κερδοσκοπική και εμπορικά παρεμποδισμένη φαρμακευτική βιομηχανία.

Αποσπούν την προσοχή από τους παράγοντες του τρόπου ζωής υψηλού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγικής και της ενδοφλέβιας χρήσης ναρκωτικών που συνοδεύουν την «επίκτητη ανοσολογική ανεπάρκεια»….

Joan Shenton, Meditel Productions – Continuum Magazine Ιούνιος/Ιούλιος 1997.

Η λήψη του «τεστ για τον ιό HIV» δεν ωφελεί σε κανέναν άλλον εκτός από τις φαρμακευτικές εταιρείες και τις κυβερνήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν τον έλεγχό τους. Όσοι έχουν υποστεί βλάβη στο ανοσοποιητικό τους σύστημα από εμβόλια, αντιβιοτικά, αντιπυρετικά, αναλγητικά, νιτρικά αμυλικά κ.λπ. πρέπει να αποτοξινωθούν και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους με ωμές, vegan, βιολογικές τροφές, ομοιοπαθητικά και φυτικά φάρμακα: και, πάνω απ’ όλα, να σταματήστε να καταπίνετε σκουπίδια «Το HIV» προκαλεί «AIDS» και το θανατηφόρο «φάρμακο» AZT.

«Έχω γνωρίσει τόσους πολλούς ανθρώπους που έχουν πεθάνει από AIDS… και όλοι – όλοι τους – πήραν τα φάρμακα που τους είπαν οι γιατροί τους. .. Δεν έχω πάρει ποτέ κανένα από αυτά και δεν έχω αρρωστήσει. Ούτε καν κρυολόγημα. Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πέντε χρόνια ζωής. .. αυτές οι εταιρείες φαρμάκων που παράγουν το φάρμακο γίνονται πολύ πλούσιες… όλοι όσοι ήξερα που ήταν θετικοί στον ιό HIV –και είναι πολλοί άνθρωποι– έχουν πεθάνει μετά τη λήψη αυτών των φαρμάκων».

Goldie Glitters – 30 χρόνια «ζώντας με τον ιό».

Το δημόσιο χρηματοδοτούμενο BBC, σε κατάφωρη παράβαση και περιφρόνηση των απαιτήσεων για ισορροπία και αμεροληψία, συνεχίζει να προωθεί, αδιαμφισβήτητα, την έκδοση Glaxo/AIDS Establishment.


anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου