Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Κραυγή αγωνίας του Θοδωρή Βασιλακοπούλου: Με απειλούν, δεν είμαι μέλος της επιτροπής!



Ξέσπασε στην πρωινή εκπομπή του Open ο γνωστός καθηγητής πνευμονολογίας Θοδωρής Βασιλακόπουλος. Μιλώντας στον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη, αποκάλυψε ότι δέχεται




 απειλές για τη ζωή του και την ζωή της οικογένειας του, ενώ ξεκαθάρισε στο πανελλήνιο ότι δεν είναι μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων η οποία έλαβε πρόσφατα την ασυλία με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας στο κοινοβούλιο.

Υπερθεμάτισε όμως την κυβερνητική απόφαση για να δοθεί ασυλία στα μέλη της επιτροπής, διότι όπως χαρακτηριστικά είπε δεν μπορεί οι επιστήμονες να διώκονται για την επιστημονική τους άποψη! Ειδικά αυτοί οι επιστήμονες που καλούνται να παράσχουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν για να βοηθήσουν την κατάσταση!

Δύο οι ειδήσεις λοιπόν. Οι απειλές που δέχεται ο κύριος Βασιλακόπουλος και το ότι ο κύριος Βασιλακόπουλος δεν είναι μέλος της επιτροπής. Προφανώς πολύς κόσμος λόγω της υπερπροβολή του καθηγητή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θεωρούσε όχι μόνο ότι είναι μέλος της επιτροπής αλλά ότι είχε και ηγετική θέση! Σήμερα λοιπόν ο καθηγητής το ξεκαθάρισε ότι δεν αποτελεί μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου