Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Οργιάζουν οι φήμες στην Τουρκία πως οι καταστροφικοί σεισμοί ήταν τιμωρία απο τις ΗΠΑ!


Την ώρα που η Τουρκία είναι αντιμέτωπη με μια εθνική τραγωδία, ύστερα από δύο μεγάλους σεισμούς των 7,8 Ρίχτερ και 7,7 Ρίχτερ, που έφερε την καταστροφή στις νοτιοανατολικές επαρχίες της χώρας και ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται συνεχώς. Διακινούνται πολλές θεωρίες συνομωσίας για παρέμβαση των ΗΠΑ, με καταστροφικούς σεισμούς στην τουρκική επικράτεια!

Συμπτωματικά στη Τουρκία γίνεται πολύς λόγος στα ΜΜΕ περι τιμωρίας απο τις ΗΠΑ. Το συνδέουν με την απόριψη της Τουρκίας για επέκταση του ΝΑΤΟ και την παρεμπόδιση της Φινλανδίας και της Σουηδίας στην προσπάθειά τους να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ.Δεν τους φαίνεται καθόλου απίθανο να αντιμετωπίζει τον τεράστιο σεισμό ως τιμωρία. Αυτα είναι κάποια απο τα πρωτοσέλιδα στην Τουρκία μετά τους μεγάλους σεισμούς:

Η εφημερίδα Χουριέτ ανέφερε ότι “ H πιθανή “επίθεση” με τη τεχνολογία Haarp, έγινε από πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ που ήταν αγκυροβολημένο στον Βόσπορο για 2 ημέρες”.

Ο σεισμός στην Τουρκία μοιάζει με τιμωρητική ενέργεια (με τη τεχνολογία Haarp) από το ΝΑΤΟ ή τις ΗΠΑ κατά της Τουρκίας. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν γαλάζιους κεραυνούς, που συνήθως οι κεραυνοί δεν είναι φυσιολογικοί σε σεισμούς (πόσο μάλλον οι γαλάζιοι…). Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων αποτελεί σαφώς «όπλο» στα χέρια όποιων θέλουν να ελέγξουν τον πλανήτη και τους κατοίκους του σε μια προσπάθεια να «επιβάλλουν την θέληση τους».

Η ίδια κατάσταση με τις περίεργες εικόνες είχαν συμβεί και στο Μεξικό όπου οι ΗΠΑ τις έκαναν ως πειραματικό στόχο.

Τι είναι το HAARP;

Το HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program), είναι ένα γεωφυσικό όπλο πολύ ισχυρό, που χρησιμοποιείται ως όπλο μαζικής καταστροφής με τροποποίηση και χειραγώγηση καιρού, εδώ είναι η επίσημη ιστοσελίδα του (www.haarp.alaska.edu). Το HAARP της αλάσκας είναι μόνο μία από τις πολλές τέτοιες εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο και δεν πρόκειται για κάποια θεωρία συνομωσίας.

Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας (μέλη τους είναι η Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Κίνα), καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει επίσης και στο Ακρωτήρι της 
Κύπρου!
O Snowden έχει μιλήσει στο παρελθόν για την δολοφονική ατζέντα του HAARP

Δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται το HAARP για σεισμό στην Τουρκία!

Ο Trowbridge H. Ford, καθηγητής αρχαίας ιστορίας, και ιδιαίτερα διάσημος για τα γραπτά του στον τομέα της νοημοσύνης είχε ισχυριστεί το 1999 ότι ένας μεγάλος σεισμός στην Τουρκία προκλήθηκε από τις ΗΠΑ. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

Ο Trowbridge H. Ford είχε πει ότι ο μεγάλος σεισμός που γνώρισε η Τουρκία το 1999 προκλήθηκε από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Ford, οι ΗΠΑ μπορούν να δημιουργήσουν «ανθρωπογενείς καταστροφές» με τις τεχνολογικές τους δυνατότητες και να το χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο «τιμωρίας» εναντίον πολλών χωρών.

Είπε ακόμη, ότι πολλές φαινομενικά «φυσικές» καταστροφές στην Κίνα, την Κορέα και την Τουρκία δημιουργήθηκαν στην πραγματικότητα από μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται από το πρόγραμμα έρευνας υψηλής συχνότητας Active Auroral των ΗΠΑ (HAARP).

Λοιπόν, ποιο ήταν το έγκλημα της Τουρκίας, οπότε οι ΗΠΑ τιμώρησαν την Τουρκία με σεισμό.

Σύμφωνα με τον Trowbridge H. Ford, ο λόγος πίσω από αυτό ήταν ότι ο τότε πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετσεβίτ ενημέρωσε τον Σέρβο πρόεδρο Μιλόσεβιτς για την επιχείρηση κατά της Σερβίας εκείνη την περίοδο. Ο Φορντ αναφέρει ότι ένας Τούρκος κατάσκοπος που εργαζόταν στο ΝΑΤΟ μετέδωσε στους Σέρβους πληροφορίες για την επίθεση στη Σερβία και αυτό το έμαθαν οι Αμερικανοί.

Ισχυριζόμενος ότι αυτή η κατάσταση εξόργισε την κυβέρνηση Κλίντον και ότι η NRO προκάλεσε τον σεισμό στην περιοχή Izmit με εντολή του τότε προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο Φορντ είπε: «Οι ΗΠΑ δεν ήθελαν ούτως ή άλλως τον Μπουλέντ Ετζεβίτ. Με αυτόν τον σεισμό, η οικονομία της Τουρκίας υπέφερε πολύ και ήρθε το τέλος του Ετζεβίτ. Ως εκ τούτου, άνοιξε ο δρόμος για τους μετριοπαθείς ισλαμιστές που η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο ήθελαν να δουν στην εξουσία».



anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου