Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

«Δεν είμαστε στο 1993 που έριξε τον Μητσοτάκη...» - Άγριο ξέσπασμα του Χατζηνικολάου κατά του Αντώνη Σαμαρά που απειλεί να ριξει την κυβέρνηση σε LIVE μετάδοση (ΗΧΗΤΙΚΟ)




Ο Νίκος Χατζηνικολάου

Σφοδρή επίθεση του Νίκου Χατζηνικολαου στην έναρξη της ραδιοφωνικής του εκπομπής, στις τοποθετήσεις του Αντώνη Σαμαρά για την Τουρκια αλλά και τα Σκοπια, που στην ουσία ήταν τοποθετήσεις κατά του Μητσοτακη, που έγιναν χθες μέσω της Κυριακάτικης Καθημερινής.

Ο Νίκος Χατζηνικολαου θυμησε ότι οι τελευταίες διερευνητικές με την Τουρκια ήταν επι πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά και τώρα μια μέρα πριν τις διερευνητικές την Κωσταντινούπολη ο πρώην πρωθυπουργός θυμήθηκε ότι οι τούρκοι είναι πειρατές.

Πάντα με μια δόση ευγένειας, είπε πως τα λεγόμενα του Σαμαρά θυμίζουν παλιότερες θέσεις του καθώς υπάρχουν και αναφορές στην Βόρεια Μακεδονία. Και μόνο η χρήση του όρου Βόρεια Μακεδονία από τον Νίκο Χατζηνικολαου δείχνει πως εννοούσε ότι υπάρχει χάσμα αναμεσα στις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά που έχουν μείνει κολλημένες στο παρελθόν με την πραγματικότητα σήμερα. Σαν να του έλεγε δηλδη ότι δεν είμαστε στο 1993 που έριξε τον Μητσοτακη βάζοντας μπροστά το Μακεδονικό. Οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει.

Ο Νίκος Χατζηνικολαου προσπάθησε να εξηγήσει τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός λέγοντας ότι επιχειρεί να καταστεί ηγέτης μιας μερίδας στελεχών του κόμματος, της λεγόμενης δεξιάς πτέρυγας. Μια κίνηση όμως του Αντώνη Σαμαρά που θα δυσκολέψει αντί να βοηθησει την ΝΔ, καθώς την στιγμή που χρειάζεται εθνική συναίνεση και συννενόηση από όλα τα κόμματα απέναντι στην Τουρκία, η ΝΔ στο εσωτερικό της διχάζεται και λειτουργεί χωρίς ομοψυχία.

Ο Νίκος Χατζηνικολαου ήταν όσο το δυνατόν γινόταν ευγενικός θέλοντας να δείξει ότι σέβεται τον πρώην πρωθυπουργό αλλά ήταν ταυτόχρονα και σκληρός στην κριτική του στον Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας μεν με σεβασμό προς το πρόσωπο του, αλλά παραλληλα με επιχειρήματα έκανε σκόνη και θρύψαλα τις θέσεις και απόψεις του Αντώνη Σαμαρά. Με μια δημοσιογραφική μαεστρία που μόνο ο Χατζηνικολαου θα μπορούσε να εφαρμόσει.

ΠΗΓΗ: olympia.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου