Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων και περιπολιών συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, -34- άτομα σε περιοχές της Ηπείρου για διάφορα ποινικά αδικήματα



Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αστυνομικοί των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής



 Διεύθυνσης Ηπείρου προχώρησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε συλλήψεις ατόμων για διάφορες υποθέσεις.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθησαν συνολικά (34) άτομα και συγκεκριμένα:

Στην Πεδινή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, -18- αλλοδαποί, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Στην Κορώνη Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου, -2- ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή. Ειδικότερα, οι δύο άνδρες είχαν αφαιρέσει νωρίτερα εξαρτήματα ζαντών από φορτωτή καθώς και μεταλλικά αντικείμενα από επιχείρηση της περιοχής, τα οποία είχαν φορτώσει σε φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή, απείθεια, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, μαζί με έναν ακόμα συνεργό του που αναζητείται, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα δύο ποδήλατα από περιοχή των Ιωαννίνων. Τα κλεμμένα ποδήλατα καθώς και ένα ναρκωτικό χάπι που βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκαν.

Στην πόλη των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -3- συσκευασίες με μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης «σοκολάτα» και -1- συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στη διασταύρωση Ζαραβίνας Πωγωνίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, -11- αλλοδαποί, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, ημεδαπός, για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, ο κατηγορούμενος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσέκρουσε σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που βρίσκονταν σε στάση προ φωτεινού σηματοδότη, τραυματίζοντας ελαφρά τους δύο επιβαίνοντες του σταθμευμένου οχήματος, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι έλεγχοι και οι περιπολίες διεξάγονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

στις 1:15 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου