Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

Ανταρσια στην ΠΑΤΡΑ για το λιανεμπόριο γραφουν κανονικα την αποφαση του ΚΟΥΛΗ! Ανοίγουν κανονικά τα καταστήματά τους αλλά χωρίς προσωπικόΗ έκτακτη συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου στην Πάτρα τελείωσε λίγο πριν από τις 14:30 το μεσημέρι. Και αποφάσισε αυτό που περιμέναν όλοι: «αντάρτικο» στην αιφνιδιαστική απόφαση να μην
 ανοίξει το λιανεμπόριο τη Δευτέρα, όπως και στη Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων.
Τόσο η Πάτρα όσο και η Θεσσαλονίκη «βράζουν» από οργή για την απόφαση να μην ανοίξουν τα μαγαζιά την Δευτέρα. Μια απόφαση που ελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής. Λόγω των αντιδράσεων, αποφασίστηκε να πάει εκτάκτως αύριο Κυριακή στην Πάτρα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, προκειμένου να κάνει… μασάζ στους φορείς και να αποφευχθεί το «αντάρτικο».

Οι έμποροι στην Πάτρα, όπως αναφέρει το tempo24.gr, αποφάσισαν να ανοίξουν τα καταστήματά τους αλλά χωρίς προσωπικό, για να μην θέσουν σε κίνδυνο τους εργαζόμενούς τους.

Οργή και παγωμάρα

Παγωμένοι οι έμποροι της Πάτρας, προσπαθούν να επεξεργαστούν τη νέα τροπή που πήρε η υπόθεση του ανοίγματος των καταστημάτων τουςΤο πρωί του Σαββάτου οι περισσότεροι ήταν στα καταστήματά τους. Είχαν προγραμματίσει τις τελευταίες προετοιμασίες για να είναι έτοιμοι τη Δευτέρα να υποδεχθούν τους πελάτες τους.Συνεργεία καθαρισμού για τις βιτρίνες, τοποθέτηση του νέου εμπορεύματος στα ράφια, κούτες έτοιμες να ανοίξουν με προϊόντα που τελικά… θα μείνουν εκεί.

Η οργή των εμπόρων στην Πάτρα είναι δεδομένη. Όπως λένε στο tempo24.news άνθρωποι του εμπορικού κόσμου “τα τελευταία χρήματα που με νύχια και με δόντια είχαμε κρατήσει στην άκρη, τα δώσαμε για να αγοράσουμε νέο εμπόρευμα. Τώρα τι θα το κάνουμε;”.Όπως αναφέρουν, και οι ίδιοι και η κυβέρνηση γνωρίζουν καλά ότι τα μαγαζιά τους δεν έχουν αποτελέσει ποτέ εστία μετάδοσης, αφού τηρούν τα μέτρα.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου