Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Πως θα ανοίξουν τα καταστήματα IKEA και Jumbo



Το λιανεμπόριο θα λειτουργήσει ξανά με συγκεκριμένα βήματα και sms στο 13032, με τους καταναλωτές να έχουν περιθώριο τρεις ώρες για τα ψώνια τους. Απορία πολλών από την πρώτη στιγμή


 που ανακοινώθηκε ότι τα μαγαζιά θα ..ανοίξουν ήταν τι θα κάνουν IKEA και Jumbo (σ.σ. το δεύτερο την προηγούμενη φορά είχε επιλέξει να μην ανοίξει τα καταστήματά του).
Τόσο το IKEA όσο και το Jumbo με ανακοινώσεις στα site τους ενημερώνουν τους καταναλωτές για το ποια από τα καταστήματά τους θα ανοίξουν και πως.
Το IKEA ανακοίνωσε ότι από σήμερα (05.04.2021), οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους με Click Away στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, Κηφισός και Λάρισα, στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Καλαμάτα, Ρόδος, Χανιά και Ηράκλειο.

Επίσης, με Click Inside μπορούν να ψωνίζουν στο κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς και σε όλα τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών (εκτός του IKEA Πάτρα). Το ΙΚΕΑ στα Ιωάννινα θα ανοίξει αύριο Τρίτη.
Το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη και το Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Πάτρα θα παραμείνουν προσωρινά κλειστά.Όσον αφορά στα Jumbo, η εταιρία ενημέρωσε τους καταναλωτές ότι από σήμερα όλα της τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν με ραντεβού και αυστηρούς όρους.Το ραντεβού ισχύει αποκλειστικά μόνο για ένα άτομο και, όπως σημειώνεται, λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων, τα ραντεβού εντός του καταστήματος δεν θα μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά.Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα Jumbo των Σπάτων, του Αμαρουσίου στο Avenue, στο Ίλιον στο Escape center, Θεσσαλονίκης και Πάτρας.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου