Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Απίστευτη πρόβλεψη απο ερευνητή: «Σύντομα θα γίνει σεισμός 7,5 ρίχτερ στην (Νότια-Κεντρική Τουρκία, Ιορδανία, Συρία, Λίβανος)», έγραψε στο Twitter.





Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι επί του παρόντος δεν είναι δυνατό να προβλεφθεί ένας μεγάλος σεισμός και η συζήτηση συνεχίζεται αμείωτη.

Ωστόσο, υπάρχει ένας ερευνητής ονόματι Frank Hoogerbeets, που σήμανε συναγερμό στις 3 Φεβρουαρίου, ο οποίος έγινε πραγματικότητα μετά την σημερινή θανατηφόρα σεισμική δραστηριότητα στην Τουρκία και τη Συρία.

Ο Frank Hoogerbeets, ο οποίος σύμφωνα με το βιογραφικό του στο Twitter εργάζεται για τον οργανισμό Solar System Geometry Survey (SSGS) στην Ολλανδία, προέβλεψε τον σεισμό με ακρίβεια σε ένα tweet.

«Αργά ή γρήγορα θα γίνει σεισμός ~ 7,5 Μ σε αυτή την περιοχή (Νότια-Κεντρική Τουρκία, Ιορδανία, Συρία, Λίβανος)», έγραψε στο Twitter.

Μετά τον φονικό σεισμό η πρόβλεψή του έγινε viral καθώς οι χρήστες του Διαδικτύου εξέφρασαν τη γνώμη τους για την ακρίβεια του σχετικά με τη φυσική καταστροφή που σκότωσε εκατοντάδες και κατέστρεψε μια μεγάλη υποδομή στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Ο Hoogerbeets μοιράστηκε αργότερα ένα άλλο tweet, λέγοντας «προσέξτε για πρόσθετη ισχυρή σεισμική δραστηριότητα στην Κεντρική Τουρκία και τις κοντινές περιοχές. Οι μετασχηματισμοί συνήθως συνεχίζονται για λίγο μετά από μεγάλο σεισμό», έπεσε μέσα και σε αυτό…
Η Τουρκία, βρίσκεται σε μια από τις σεισμικά ενεργές περιοχές και είναι πιο ευάλωτη σε τέτοιες καταστροφές. Η χώρα των περίπου 85 εκατομμυρίων κατοίκων υπέστη έναν από τους χειρότερους σεισμούς των τελευταίων δεκαετιών, όπου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 18.000 άνθρωποι. Ας ελπίσουμε να είναι ο τελευταίος μετασεισμός.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου