Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Δήμαρχος Μυκόνου, όπως... Πατούλης - Σε ποιον θα δώσει το χρίσμα ο Μητσοτάκης




Η πληροφορία είναι από... πρώτο χέρι - και τη μεταφέρουμε:

Ο «γαλάζιος» νυν Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, που «αδειάστηκε» δημοσίως από τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο για...«ανοχή» στις αυθαιρεσίες στο νησί, θα έχει, όπως όλα δείχνουν, την... τύχη του... Γιώργου Πατούλη:

Δεν θα υποστηριχτεί πλέον από τη Νέα Δημοκρατία, το χρίσμα της οποίας είχε έως τώρα!

Οι πληροφορίες, μάλιστα, επιμένουν πως το «γαλάζιο» χρίσμα θα δοθεί στον Ανδρέα Φιορεντίνο, που έχει ήδη εξαγγείλει την υποψηφιότητά του στις 28 Ιουλίου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε ήδη περάσει από το Μαξίμου πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και είχε λάβει το χρίσμα, καθώς είχε ήδη αποφασιστεί η... καρατόμηση του νυν Δημάρχου.

Ο Ανδρέας Φιορεντίνος είναι Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ και προσωπικός φίλος του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη:

Δυο απορίες, ωστόσο:

Απορία πρώτη: Ο Ανδρέας Φιορεντίνος, υποψήφιος Δήμαρχος και υπεύθυνος Τουρισμού της ΝΔ, δεν είχε καταλάβει τίποτα από τις αυθαιρεσίες; Ήταν... παρακοιμώμενος του Δημάρχου;

Απορία δεύτερη: Η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για όσα συνέβαιναν και συμβαίνουν στη Μύκονο; Απλώς μεταθέτει τις ευθύνες της σε – «γαλάζιους» - αιρετούς, που έχουν βεβαίως τις δικές τους ευθύνες;

Κάθε απάντηση δεκτή - αλλά η μόνη απάντηση είναι η... σιωπή! Ώστε η κυβέρνηση να εμφανίζεται από υπεύθυνη... τιμωρός!





ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου