Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Η Pfizer ενώπιον της αυστραλιανής Γερουσίας ισχυρίστηκε ότι κανένας πολίτης δεν πιέστηκε να κάνει τα εμβόλια τους…




Μάλλον θέλουν να ξεχάσουμε τα εγκλήματα που έγιναν τα τελευταία τρία χρόνια, ή να μας βγάλουν τρελούς… πως αυτά τα φανταστήκαμε ή τα είδαμε σε όνειρο. Ευτυχώς όσο κι αν επιμένει η Google να αφαιρέσουμε τα παλιότερα άρθρα για συνεχίσουν να προβάλλουν διαφημίσεις στο σάιτ, δεν το κάναμε ποτέ και έχουμε αρχεία που επιβεβαιώνουν τα απεχθεί εγκλήματα εις βάρος της ανθρωπότητας.

Η Αυστραλία ήταν μία απο τις πιο αυταρχικές χώρες του πλανήτη στην πολιτική των “εμβολίων” Covid, μάλιστα είχαν φτάσει στο σημείο να δώσουν τον έλεγχο της χώρας στον στρατό και να κάνει τακτικούς ελέγχους για να βρει ανεμβολίαστους πολίτες. Αλλά και είχε ετοιμάσει στρατόπεδα συγκέντρωσεις για ανεμβολίαστους σε όλη την χώρα. Δείτε περισσότερα γιαυτό.

Μάλιστα ο διεφθαρμένος και καταδικασμένος για παιδεραστία πρωθυπουργός της Νότιας Αυστραλίας Νταν Άντριους, είχε δηλώσει πως:

“Θα υπάρξει μια οικονομία μόνο για εμβολιασμένους, θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν μόνο εάν είστε εμβολιασμένοι”. Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να πει πως όταν αρθούν οι περιορισμοί, οι μελλοντικοί περιορισμοί θα ισχύουν μόνο για εκείνους που δεν είναι εμβολιασμένοι. Δείτε το παλιό άρθρο με τίτλο Νότια Αυστραλία:”θα αποκλειστούν οι μη εμβολιασμένοι από την οικονομία μας”
Σύμφωνα με στελέχη της Pfizer που αναγκάστηκαν σε απολογία ενώπιον της αυστραλιανής Γερουσίας και ανακρίθηκαν, αυτά δεν συνέβησαν ποτέ…

Τα στελέχη της Pfizer ανακρίθηκαν για το ρόλο τους στην προώθηση των επιβλαβών ιατρικών πειραμάτων, και τις πολιτικές καταναγκασμού και διαχωρισμού που κατέστρεψαν τις ζωές και τα μέσα διαβίωσης των ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας της Αυστραλιανής Γερουσίας σχετικά με τις εντολές εμβολίων κατά του Covid-19, ο Ιατρικός Διευθυντής της Pfizer Country, Dr. Krishan Thiru, και ο επικεφαλής των Ρυθμιστικών Επιστημών της Pfizer, Dr. Brian Hewitt, απέρριψαν τον ισχυρισμό ότι υπήρξε εξαναγκασμός εμβολίων και πιέσεις μόλις δύο χρόνια πριν…

Οι κυβερνήσεις όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, ανάγκασαν πολλούς ανθρώπους να πάρουν τα σκευάσματα της Pfizer με παγκόσμια πρωτοτυπία το πρόστιμο στους άνω των 60 ετών απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα. Αυτό συνέβει σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, από την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη και τις δημόσιες υπηρεσίες μέχρι το λιανικό εμπόριο, τα μέσα ενημέρωσης και την εστίαση. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως δεν συνέβησαν ποτέ για τα στελέχη της Pfizer.

Προσποιούμενοι ότι οι εντολές ήταν απαλλαγμένες από εξαναγκασμό και βία, οι εκπρόσωποι της Pfizer αγνόησαν ερωτήσεις σχετικά με τις εντολές εμβολίων και είπαν ότι όλοι οι Αυστραλοί είχαν ελεύθερη επιλογή να εμβολιαστούν ή όχι. «Πιστεύω ακράδαντα ότι κανείς δεν αναγκάστηκε να κάνει εμβόλιο», είπε ο Δρ. Thiru. Ωστόσο, τα στελέχη της Pfizer αποκάλυψαν ότι η εταιρεία τους απώθησε το προσωπικό της όταν οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις εντολές εμβολιασμού της ίδιας της Pfizer.
Όποιες εντολές για τις απαιτήσεις εμβολίων καθορίζονται από τις κυβερνήσεις και τις υγειονομικές αρχές

Οι εκπρόσωποι της Pfizer απέρριψαν τη μαζική παραβίαση του ιατρικού απορρήτου που έλαβε χώρα στο πλαίσιο των εντολών, η οποία οδήγησε σε εκτεταμένες διακρίσεις, δυσφήμιση, εξαναγκασμό και διαχωρισμό των μη εμβολιασμένων. Να θυμήσουμε επίσης πως έγιναν διαχωρισμοί στα νοσοκομεία σε άτομα που αρνήθηκαν ακόμη και μεταμοσχεύσεις οργάνων που σώζουν ζωές επειδή δεν είχαν κάνει το θανατηφόρο σκεύασμα.

Οι εκπρόσωποι της Pfizer προσπάθησαν ακόμη και να μεταθέσουν την ευθύνη για τις παράνομες ενέργειές τους στους Αυστραλούς φορείς χάραξης πολιτικής: «Οι όποιες εντολές για τις απαιτήσεις εμβολίων καθορίζονται από τις κυβερνήσεις και τις υγειονομικές αρχές», είπε ο Δρ Χιούιτ. «Πιστεύω ωστόσο ότι σε όλους προσφέρθηκε η ευκαιρία να το κάνουν το εμβόλιο ή όχι. Δεν πιστεύω ότι κάποιος αναγκάστηκε να κάνει εμβόλιο.”

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Pfizer επωφελήθηκε από βίαιες κυβερνητικές πολιτικές που παραβιάζουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ανεμβολίαστοι έχουν δεχθεί πρωτοφανείς διακρίσεις στα βασικά τους συνταγματικά δικαιώματα, όπως η ελεύθερη μετακίνηση και συμμετοχή στην κοινωνία από αυτές τις εντολές.

Τα άτομα έχουν απειληθεί με απώλεια της δουλειάς τους, της σταδιοδρομίας τους και της ικανότητας να συντηρούν την οικογένειά τους. Αυτό έχει προκαλέσει απαράμιλλα επίπεδα άγχους, αγώνα και πόνου, καθώς οι άνθρωποι εγκαταλείπουν την αυτονομία του σώματός τους και τη βασική ανθρώπινη αξιοπρέπεια για να υποταχθούν στα συμφέροντα της Pfizer, την κυβέρνηση και τις μεροληπτικές απαιτήσεις του εργοδότη τους.

Άλλοι έχουν σταθεί δυνατά και θαρραλέα, ενάντια στις φασιστικές εντολές και αποδεικνύοντας σε ολόκληρο το κατεστημένο ότι κάνουν λάθος σχετικά με τους περιορισμούς, τις διακρίσεις και την εγκυρότητα της ίδιας της επιστήμης των εμβολίων αλλά και αυτοί βρέθηκαν εκτός εργασίας και αντιμετώπισαν διακρίσεις και καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους.
Δεν δείχνουν τύψεις όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη ζημιά που έχουν προκαλέσει τα εμβόλια

Ο πρόεδρος της έρευνας της Γερουσίας, ο αναπληρωτής γερουσιαστής του Whip της αντιπολίτευσης, Matt O’Sullivan, ήταν απογοητευμένος από την έλλειψη ενσυναίσθησης και την πλήρη περιφρόνηση της Pfizer για όσα συνέβησαν τα τελευταία τρία χρόνια. “Στη Δυτική Αυστραλία, τα εμβόλια επιβλήθηκαν ουσιαστικά σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Υπήρχαν λίγες εξαιρέσεις. Υπήρχαν πολύ λίγες εξαιρέσεις. Αν ήθελες να πας στη δουλειά και να κερδίσεις τα προς το ζην και να φροντίσεις την οικογένειά σου, έπρεπε να εμβολιαστείς.” είπε ο γερουσιαστής.

Όταν οι εκπρόσωποι της Pfizer απέρριψαν την ύπαρξη αυτών των μεμονωμένων δυσκολιών και την κοινωνική καταστροφή που προκάλεσαν τα εμβόλια, ο γερουσιαστής απάντησε:

«Με βάση τα στοιχεία σας, είμαι συγκλονισμένος με την απάντηση που δώσατε νωρίτερα σε ερωτήσεις σχετικά με το αν έπρεπε να επιλέξεις ανάμεσα στο να πληρώσεις το στεγαστικό σου και να βάλεις φαγητό στο τραπέζι για την οικογένειά σου, ή να κάνεις το εμβόλιο. Δύσκολα μπορείς να πεις ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν αναγκάστηκαν…»

Συνέχισε ο γερουσιαστής, «Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που αναγκάστηκαν να το κάνουν. Υπήρχαν κάποιοι στη Δυτική Αυστραλία – είχα τόσους πολλούς που επικοινώνησαν μαζί μου – που χρειάστηκε να σταματήσουν την εργασία τους επειδή επέλεξαν να μην εμβολιαστούν. Η πολιτειακή κυβέρνηση τους ανάγκασε να εμβολιαστούν, αυτά είναι γνωστά».

Οι καταναγκαστηκές εντολές που οδήγησαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να διαδηλώνουν σε όλη την Αυστραλία, είναι κυρίως ευθύνη των πολιτικών και των κυβερνήσεων που διέπραξαν αυτά τα εγκλήματα στο πληθυσμό, όσο αν πιστεύουν πως ακόμα έχουν ασυλία, κάποτε θα λογοδοτήσουν ενώπιων της δικαιοσύνης, το έγκλημα αυτό δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου