Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Δήμος Κόνιτσας: Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Smolikas Trail Run, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου











Ο Δήμος Κόνιτσας διοργανώνει τον 2ο αγώνα ορεινού τρεξίματος Smolikas Trail Run (www.smolikasrace.gr ) στις 3 Σεπτεμβρίου 2023 με αφετηρία την Κοινότητα της Αγίας Παρασκευής.

Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν αρκετά απαιτητικό αγώνα ορεινού τρεξίματος 23 km (κυκλική διαδρομή) με 1750 μ. υψομετρική διαφορά.

Είναι ο μοναδικός αγώνας, στον οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από το 2ο υψηλότερο βουνό της Ελλάδας, αλλά και την ξακουστή Δρακόλιμνη του Σμόλικα!

Παράλληλα θα διεξαχθεί και ένας αγώνας 8 χιλιομέτρων με την ίδια αφετηρία.

Να σημειωθεί ότι και ο συγκεκριμένος αγώνας εντάσσεται φέτος στις εκδηλώσεις του https://www.konitsathlon.gr/events και μαζί με το Grammos Mountain Run (www.grammosrun.gr ) στο Πληκάτι καθιερώνουν το Δήμο μας ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς στην πατρίδα μας για ορεινό τρέξιμο.



Ο Δήμος μας υλοποιεί ένα στρατηγικό πρόγραμμα προβολής της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας και των υπαίθριων δραστηριοτήτων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και σημασία σε περιοχές μοναδικού φυσικού κάλλους που υπάρχουν στα όριά του και έτσι τα τελευταία χρόνια επιτυχώς αναδεικνύεται σε κορυφαίο προορισμό για κάθε είδους τουριστική δραστηριότητα και για μεγάλες διοργανώσεις.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου