Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Οι φαρμακευτικές θέλουν να αντικαταστήσουν όλα τα φάρμακα με την τεχνολογία mRNA.

Τα δολοφονικά σκευάσματα mRNA πρόκειται να αντικαταστήσουν όλα τα φάρμακά μας, σύμφωνα με στελέχη της Big Pharma, που προειδοποιούν ότι θα αναγκαζόμαστε να λαμβάνουμε εκατοντάδες εμβόλια mRNA κάθε χρόνο, αν θέλουμε να συμμετέχουμε στην κοινωνία.

Παρά την καταστροφή που επέφεραν στους ανθρώπους και πέθαναν ξαφνικά ή υπέστησαν καταστροφικές συνέπειες στην υγεία, έχουν το θράσος ακόμη και τώρα να διαφημίζουν τα εμβόλια mRNA ως τεράστια επιτυχία.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Big Pharma «Όλα τα φάρμακα θα αντικατασταθούν με την τεχνολογία mRNA», συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων και του καρκίνου, που τυχαίνει να είναι τα δύο κύρια προβλήματα που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA.

Αντί να παραπεμφθεί ενώπιον του διεθνούς δικαστηρίου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, η ελίτ της παγκοσμιοποίησης που κυριαρχεί στις μάζες, παρουσιάζουν ότι τα lockdown, οι μάσκες προσώπου και τα αναγκαστικά τρυπήματα του Covid ήταν όλα επιτυχημένα.

Ο Άντονι Φάουτσι βγήκε από την λακούβα του αυτή την εβδομάδα για να δηλώσει ότι οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να τεθούν σε καραντίνα αυτόν τον χειμώνα.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Πανεπιστήμιο Georgetown, ο Fauci κατέστησε σαφές ότι υποστηρίζει την τιμωρία όσων δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί.

«Υπάρχει ένα επερχόμενο τσουνάμι φαρμάκων mRNA», σύμφωνα με την Melissa J. Moore, επικεφαλής επιστημονική υπεύθυνη της Moderna.

Αν αυτό δεν ακούγεται αρκετά ενοχλητικό, η επικεφαλής της Moderna είπε επίσης ότι σύντομα θα κάνει έγχυση mRNA κατευθείαν στις καρδιές των ανθρώπων. Ναι, μιλάει για τις ίδιες καρδιές που ήταν υγιείς έως ότου κυκλοφόρησε το εμβόλιο και δημιούργησε εκατομμύρια καρδιακά προβλήματα σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των υγιών νέων και των αθλητών.

Και μην ανησυχείτε για τα εκατομμύρια των περιπτώσεων turbo καρκίνου που προκαλούνται από το mRNA σε όλο τον κόσμο. Η Big Pharma έχει απάντηση και σε αυτό. Αυτό θα το καταπολεμήσουν με περισσότερο mRNA…

Πραγματικά ζούμε σε έναν ανάποδο κόσμο, ίσως έχουμε ξεπεράσει και τον Όργουελ. Ο πόλεμος είναι ειρήνη. Η άγνοια είναι δύναμη. Η παιδοφιλία είναι δικαίωμα. Και τα εμβόλια που σκοτώνουν τον κόσμο θα μας σώσουν.

Στη φετινή σύνοδο κορυφής του Νταβός, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας και εγκληματίας πολέμου Τόνι Μπλερ είπε ότι «τα νέα ενέσιμα mRNA» θα δώσουν την ευκαιρία στο WEF να αλλάξει τον κόσμο… Τι εννοεί με αυτό;
Το παρακάνουν κι ο κόσμος θα ξυπνήσει απότομα.

Μόλις έγινε σαφές ότι ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού ήταν αρκετά λογικό για να μην εμβολιαστεί, έπρεπε να δουλέψουν πονηρές εναλλακτικές λύσεις για να μας επιβάλουν τα τρυπήματα.

Ο Μπιλ Γκέιτς παράδειγμα, δήλωσε πως τα ζώα φάρμας, συμπεριλαμβανομένων των αγελάδων, των γουρουνιών και των κοτόπουλων έχουν ανεπαρκή γενετική. Και ο μόνος τρόπος να «διορθώσετε» αυτές τις γενετικές ανωμαλίες είναι να τα εμβολιάσετε, έτσι κάθε ζώο φάρμας πρέπει να λάβει μια ένεση με τα νέα εμβόλια mRNA που θα καταλήξουν στα πιάτα μας.

Χώρες που διεισδύουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όπως η Αυστραλία, υπογράφουν το νέο σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς, για να πιέσουν τους μη συμμορφούμενους στη χώρα τους.

Ο Γκέιτς δεν επαναπαύεται στις δάφνες του. Η εστίασή του να εμβολιάσει ολόκληρο τον κόσμο, είτε συμμορφώνονται είτε όχι, τον οδήγησε να επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε γενετικά τροποποιημένα κουνούπια σχεδιασμένα να λειτουργούν ως «ιπτάμενα εμβόλια», είναι εμφανέστατο πως ο άνθρωπος είναι μανιακός και ψυχοπαθής.

Το NIH ήδη κάνει πειράματα για να εμβολιάζει τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τα κουνούπια του Gates .

Σύμφωνα με τον Robert F. Kennedy Jr., όποιος είναι διατεθειμένος να επιτρέψει στον Μπιλ Γκέιτς να υπαγορεύει την παγκόσμια και αμερικανική πολιτική υγείας θα πρέπει να κοιτάξει πολύ προσεκτικά το ιστορικό του στην Αφρική.

«Εκατομμύρια παιδιά να έχουν πεθάνει χωρίς λόγο απο τα πειράματα του Γκέιτς», σύμφωνα με τον Κένεντι Τζούνιορ.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ επέκρινε επίσης τον Γκέιτς και τη « μεσσιανική του πεποίθηση ότι είναι διορισμένος να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία ».

Μιλώντας για ψεύτικους μεσσίες, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ άφησε να ξεφύγει ότι εκκολάπτουν σχέδια για να μας εμβολιάσουν μέσω της παροχής νερού.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτούς τους παράφρονες και τις εταιρείες βιοτεχνολογίας να ξεφύγουν από το έγκλημα. Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι η ελίτ είναι αποφασισμένη να μειώσει τον πληθυσμό, ήρθε η ώρα να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή. Όπως δήλωσε ο Kennedy Jr, αυτό αρχίζει να μοιάζει αναμφισβήτητα με γενοκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου