Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Τι κρύβει η…εισβολή 500 μεταναστών (από την Τουρκία) με 13 βάρκες στη Λέσβο

Πρόβα… εισβολής σε νησιά μας έκαναν οι Τούρκοι, με πρώτο σταθμό της νέας τους επιχείρησης την Λέσβο, η οποία ήδη ασφυχτιά από 10.000 μετανάστες στη Μόρια.Η κίνηση αυτή δεν έχει στόχο μόνο την Ελλάδα, καθώς οι Τούρκοι θέλουν να στείλουν το μήνυμα σε όλη την Ευρώπη ότι εάν θέλουν μπορούν να την πνίξουν όπως έχουν απειλήσει στο πρόσφατο παρελθόν με πρόσφυγες τινάζοντας στον αέρα όχι μόνο κυβερνήσεις αλλά ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.


Και σίγουρα μόνο σύμπτωση δεν είναι ότι οι 13 βάρκες που ήρθαν από τα μικρασιατικά παράλια, εμφανίστηκαν λίγες ώρες μετά τη συνάντηση Μέρκελ – Μητσοτάκη και τα όσα είπαν για το μεταναστευτικό.
Για την ιστορία περίπου 500 μετανάστες με 13 βάρκες πραγματοποίησαν «απόβαση», στην περιοχή της Σκάλας Συκαμινιάς της Λέσβου, το απόγευμα της Πέμπτης.
Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός μεταναστών που έρχεται μαζικά στη Λέσβο από τις ακτές της Τουρκίας, μετά τις μεταναστευτικές ροές που είχαν ξεσπάσει κατά τα έτη 2015 – 2016.
Σύμφωνα με το Lesvosnews.gr, όλοι θα μεταφερθούν στο ΚΥΤ Μόριας το οποίο στην κυριολεξία ασφυκτιά, αφού εκεί βρίσκονται περίπου 10.000 μετανάστες

fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου