Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ





Να σου πω εγώ τι γίνεται στην Αμερική αν κάποιος, όποιος κι αν είναι αυτός, δεν είναι σωστός στις υποχρεώσεις του με το κράτος. Αν δεν πληρώσει τους φόρους. Αν τον τσακώσουν να δουλεύει με μαύρο χρήμα....



Του τρώνε τη σπλήνα. Επιτόπου. Όπως στο λέω. Αυτό δεν είναι κράτος στις ΗΠΑ, είναι μηχανή του κυμά.

Κονόμησε παράνομα ο κύριος; Σε βάρος του κράτους. Τον πακετάρανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Κράτος είμαστε, όχι μπουρδέλο όπου αφεντικό είναι η τσατσά. Δεν τα έγραψε όλα ο πονηρός στο Πόθεν Έσχες; Είχε κρυφά νταραβέρια με off-shore εταιρείες και άλλα πειρατικά κόλπα; Περάστε του τα βραχιόλια.
Όφειλε 25 εκ. δολάρια. Λέω συγκεκριμένη περίπτωση, Ελληνοαμερικανού που ασχολούνταν με εμπόριο καυσίμων. Την είχε στήσει τη δουλειά για 15 χρόνια και δεν τον είχανε πάρει χαμπάρι. Όταν, όμως, τον τσακώσανε, τότε κάνανε το λογαριασμό. Τόσο επί τόσο, επί τόσα χρόνια, άρα χρωστάς στο κράτος 25 εκατομμύρια. Του βουτήξανε νταηλίκι 80! Όσα είχε μέσα στο σπίτι του!!! Εκεί τα είχε κρυμμένα, όχι καβατζωμένα στις τράπεζες.
Γιατί του αρπάξανε τα 80, ενώ χρωστούσε μόνον 25; Επειδή είσαι απατεώνας, κύριε. Λαθρέμπορας. Επειδή έκλεβες το κράτος. Άρα, νομίμως βουτάμε όσα έχεις. Όσα παρανόμως κέρδισες.
Και ο δικός σου, όταν τον ψυλλιαστήκανε, πρόλαβε να την κοπανήσει. Η κυρά του τα ξέρασε, δεν μπορούσε να μη μαρτυρήσει, διότι είχαν μπουκάρει CIA και FBI. Και τι έγινε; Τον βρήκανε τον αλεπουδιάρη, και με ελικόπτερο τον “ρουφήξανε” από το ξενοδοχείο εκτός ΗΠΑ(!), εκεί όπου είχε φωλιάσει.
Έτσι που λες. Μέγα έγκλημα στις δυτικές δημοκρατίες να τσουρνέψεις το δημόσιο ταμείο. Έτσι είναι, τσούρνα είναι, κλοπή είναι να μην πληρώνεις τους φόρους. Σε ξεβρακώνουν επιτόπου. Δεν περνάει μέρα στις ΗΠΑ που να μη μαζεύουν με χειροπέδες επιχειρηματίες.
Αυτά που διαρρέουν για τα σκάνδαλα του Σύριζα τα ακούω βερεσέ. Δεν δίνω δεκάρα για τις απειλές, ότι θα πάνε στη δικαιοσύνη αυτοί κι οι άλλοι φάκελοι με τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης. Τίποτα, στην τελική, δεν θα γίνει. Εδώ είναι Ελλάδα, όχι Αμερική. Και στην Ελλάδα κονομάνε οι κομματικοί και κυβερνητικοί διότι καλύπτουν όσους κλέβουν το δημόσιο ταμείο.


apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου