Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Απίστευτο! Δεν θα το λέμε “λοκ ντάουν” αλλά θα είναι! Νεκρώνουν τα πάντα στην Αττική 12 με 5 το πρωί! Ανοιχτά μόνον βενζινάδικα-φαρμακεία – Έμμεσο μάντρωμα του κόσμου !


Απίστευτη η … “επιστημονική” αντιμετώπιση του κορονοϊού που υιοθετεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη! Σε ένα νέο κρεσέντο αμφιλεγόμενης αποτελεσματικότητας αποσπασματικών και σπασμωδικών μέτρων, 
ο κ Νικος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι: Στην Αττική και σε Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία, 


Χαλκιδική, Χανιά, Ηράκλειο, αναστέλλεται η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής όπως περίπτερα και οι κάβες μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 05:00 το πρωί, ένα μέτρο που θα ισχύει από αύριο, Σάββατο 26.09.2020. Εξαιρούνται τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία από το μέτρα.

Σαν αντοστάθμισμα επεσήμανε ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από το Σάββατο θα λειτουργούν από τις πέντε τα ξημερώματα. Όπως εξήγησε ο κ. Χαρδαλιάς οι περιοχές που αφορά το συγκεκριμένο μέτρο αφορά την Αττική, την Ημαθία, το Κιλκίς, την Πιερία, τη Χαλκιδική, τα Χανιά και το Ηράκλειο. Στην πραγματικότητα πρόκειται για έμμεσο λοκ νταουν ολόκληρης της οικονομικής δραστηριότητας στην Αττική ( ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας ) από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τα ξημερώματα, αφού μπαίνει λουκέτο σε χιλιαδες επιχειρήσεις που λειτουργούν σε αυτό το ωράριο και χιλιάδες εργαζόμενοι σταματούν υποχρεωτικά την εργασία τους, σε μια πληθώρα τομέων. Τα πάντα νεκρώνουν με απώτερο σκοπό το έμμεσο “μάντρωμα” των πολιτών στο σπίτι τους αφού μόνον βενζινάδικα και φαρμακεία θα παραμένουν – αλίμονο – ανοιχτα 12-5 το πρωί.

Επίσης, ο Ν. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων τίθεται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, καθώς παρατηρείται επιδημιολογική έξαρση.




fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου