Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Φρίκη σε σχολείο με ανήλικο αλλοδαπό



Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια μαθήτρια της τρίτης λυκείου στον Εύοσμο, επιστρέφοντας από το σχολείο της περιοχής. Η ανήλικη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της από αλλοδαπό, περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή 19/09, ωστόσο καταγγέλθηκε την Τετάρτη 24/09 από την ίδια.



Ο φερόμενος ως δράστης είναι επίσης ανήλικος και διαμένει στη δομή φιλοξενίας στα Διαβατά, ενώ είναι μαθητής γυμνασίου στο ίδιο σχολικό συγκρότημα με το θύμα!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, η ανήλικη μαθήτρια, όταν σχόλασε την περασμένη Παρασκευή και καθώς κατευθυνόταν στο σπίτι της, δέχτηκε την επίθεση από τον ανήλικο αλλοδαπό σε ένα στενό κοντά στο σχολείο.

Άρχισε να της τραβά το χέρι και την έπιασε από το κεφάλι, προσπαθώντας να τη φιλήσει στο στόμα. Η κοπέλα αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελικά να ξεφύγει, βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι φίλης της η οποία μένει κοντά. Μάλιστα, οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και άρχισαν να φωνάζουν στον δράστη να την αφήσει. Η ανήλικη αποκάλυψε τα πάντα στους δικούς της κι εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία άρχισε αμέσως να ερευνά το περιστατικό.

Άρχισε να χειροκροτεί ειρωνικά

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μαθήτρια είδε την Τρίτη 23/09 τον νεαρό που της επιτέθηκε σε εξωτερικό χώρο, μαζί με τρεις φίλους του. Μάλιστα, εκείνος, μόλις την είδε, φέρεται ότι άρχισε να χειροκροτεί ειρωνικά. Η μαθήτρια αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά, τον βρήκε στην αυλή του σχολείου και ακολούθησε η προσαγωγή του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ανήλικος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ανηλίκων.




olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου