Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Η γενναία συγνώμη του Αντώνη Σαμαρά στον Αλέξη Τσίπρα για τις Πρέσπεςεδω στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ οταν το επαιζε Μακεδονομαχος

Γίγαντας ψυχής ο Αντώνης Σαμαράς, παραδέχεται πλέον ότι η στολή του μακεδονομάχου που είχε φορέσει, ήταν φερετζές. Με την σημερινή δήλωσή του υπουργείου εξωτερικών, η οποία χαρακτηρίζει

ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ - Φτερη 1, Eleoúsa, Ioannina, Greece, 45500 - ΤΗΛ : 2651 061517 την συμφωνία των Πρεσπών ως ιστορική συμφωνία, ο Αντώνης Σαμαράς αφού εξακολουθεί να στηρίζει την κυβέρνηση δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης, αποδέχεται πλήρως την συγκεκριμένη δήλωση. Για την ακρίβεια, έδωσε το στυλό για να γραφτεί η συγκεκριμένη δήλωση.
Δηλαδή τα παραμύθια που έλεγε προεκλογικά περί δήθεν διαφωνίας του με τον Τσίπρα και τον Κοτζιά, οι εμφανίσεις του στον προθάλαμο της μεγάλης Βρετανίας κατά τις διαδηλώσεις για την Μακεδονία και η ρητορική του ίδιου και των συνεργατών του, μόλις έλαβαν τέλος.


Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δήλωνε ότι ο Σαμαράς ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την Μακεδονία.

Ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη δεν νοιαζόταν για την Μακεδονία το 1993, αλλά για τις συμβάσεις του ΟΤΕ. Σήμερα, ο ιστορικός του μέλλοντος θα αναρωτιέται εάν ο Αντώνης Σαμαράς αντί για την Μακεδονία νοιαζόταν για την Novartis ή τον Παπασταύρου.
Αυτό εφόσον έως αυτή τη στιγμή, δεν έχει αποσύρει την στήριξη του στην κυβέρνηση.

ολυμπια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου