Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Η πρόταση των Οριζόντων Ηπείρου για τις ΜΜΕ- έστω με καθυστέρηση- έγινε δεκτή από την Περιφερειακή Αρχή




Στις 8 Σεπτεμβρίου 2020, με ανακοίνωσή μας καλέσαμε την Περιφερειακή Αρχή να μιμηθεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, να «τρέξει» και να προετοιμάσει ένα πρόγραμμα για τις 


μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ηπείρου που πλήττονται από την πανδημία σαν αυτό που υλοποιεί έγκαιρα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αξιοποιώντας τα αδιάθετα χρήματα από τα ταμεία ΕΚΠΑ και ΕΚΤ.
Λόγω του ότι τα χρονοδιαγράμματα πιέζουν καθώς οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν άμεσα, ώστε τα προγράμματα να προκηρυχθούν με το Προσωρινό Πλαίσιο, μέχρι το τέλος του 2020, υποδείξαμε με την ανακοίνωσή μας στην Περιφερειακή Αρχή και το κανονιστικό πλαίσιο της συγκεκριμένης προκήρυξης.
Όπως προκύπτει από τη σημερινή απάντηση του Περιφερειάρχη σε επιστολή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για το ίδιο θέμα, η Περιφερειακή Αρχή έμαθε για το πρόγραμμα που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τους «Ορίζοντες Ηπείρου» καθώς οι πρώτες επιστολές που απέστειλε ο κ. Καχριμάνης προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και το Γενικό Γραμματέα Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, έχουν ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα δηλαδή, μετά την ανακοίνωση της παράταξής μας.
Δεν περιμέναμε να το παραδεχτεί ο κ. Καχριμάνης…
Χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση και τη συνηθισμένη μικροψυχία, εμείς τον παρακινούμε και εκείνος ακολουθεί.
Για το καλό της Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου