Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0


Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ματς στον «βαρύ» αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης των «Ζωσιμάδων» μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη για την 16ης αγωνιστικής της Super League.




Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας τρία κόρνερ στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο, πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 13΄, με τον Κριστιάν Γκάνεα να δοκιμάζει από μακρινή απόσταση και να αστοχεί.

Στο 18΄, έπειτα από φάση διαρκείας, στο σουτ του Αλέξανδρου Καρτάλη η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζάκαρι Μπουσέ.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί, με το σουτ του αμαρκάριστου Στέφανου Σιόντη μέσα από την περιοχή να περνάει πάνω από την εστία του Άρη στο 27΄.

Ο Άρης στο 33΄ έφτασε στην επίτευξη ενός τέρματος, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε.

Ο Σαντέ Σίλβα έκανε το γύρισμα, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έδιωξε αλλά συγκρούστηκε με τον Δημήτρη Μάνο, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να σκοράρει στη συνέχεια σε κενή εστία.

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης, βλέποντας τη φάση στο video, ακύρωσε το γκολ σημειώνοντας επιθετικό φάουλ.

Στο 40΄ ο Καρτάλης για δεύτερη φορά απείλησε με δυνατό αριστερό σουτ ωστόσο εκ νέου δε βρήκε δίχτυα, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης):

Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Σάλιακας, Σιόντης, Ντομίνγκες (Λιάσος 89'), Καρτάλης, Μπρένερ (Λεό 74'), Παμλίδης (Πανουργιάς 90'+3), Κρίζμαν (Ελευθεριάδης 90').

Άρης (Άκης Μάντζιος):

Μπουσέ, Γκάνεα (Σούντγκρεν 57'), Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα (Γκαρσία 78'), Μαντσίνι, Σίλβα (Λόπεθ 56'), Μάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου