Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021

O Ν.Τραμπ δεν παραδίδει στον Τ.Μπάιντεν!Δεν πρόκειται να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανέφερε σε tweet που ανάρτησε:«Για όσους εσάς που έχετε ρωτήσει, δεν ..πρόκειται να παρευρεθώ στην τελετή ορκωμοσίας στις 20 Ιανουαρίου».
Νωρίτερα σε άλλο tweet του ο Ντ. Τραμπ ανέφερε:
«Οι 75 εκατ. Αμερικανοί πατριώτες που ψήφισαν εμένα για την Αμερική πρώτα και για το κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη, θα έχουν μια τεράστια φωνή στο μακροπρόθεσμο μέλλον.

Δεν πρόκειται να υποστούν διακρίσεις ή να μην τύχουν δίκαιας κρίσης σε οποιαδήποτε μορφή ή τρόπο».

Ο Ν.Τραμπ ξεκαθάρισε ότι «Δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει τη νοθεία», που, όπως υποστηρίζει, έγινε στις εκλογές των ΗΠΑ, με την παρουσία του στην ορκωμοσία του Τ.Μπάιντεν και ετοιμάζεται για την «επόμενη ημέρα» με την ίδρυση νέου κόμματος που θα ξεκινήσει σκληρή αντιπολίτευση στον Τ.Μπάιντεν ή θα «εκκαθαρίσει» τους «βαρώνους» του ρεπουμπλικανικού κόμματος που πρόδωσαν την προσπάθειά του, όπως υποστηρίζει.

Φυσικά τα «ανέκδοτα» περί «καθαίρεσής» του εκτρέφονται μόνο από ορισμένα ελληνικά ΜΜΕ: Ακόμα και αν ξεκινούσε μια τέτοια διαδικασία (χρειάζονται τα 2/3 του Κογκρέσου που δεν τα έχουν οι Δημοκρατικοί) και αν τα είχαν η διαδικασία δεν θα τελείωνε πριν το... καλοκαίρι «και... αν»!

fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου