Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Έκλεψαν τις εισπράξεις του ματς Άρη-Μόλντε!






«Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα, το 'φαγε και ο γάιδαρος». Η λαϊκή αυτή ρήση βρίσκει απόλυτα την εφαρμογή της στον Άρη, μετά τον αποκλεισμό του από την Μόλντε και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.



Οι "κίτρινοι" ναι μεν επικράτησαν (στην παράταση) 3-1 της νορβηγικής ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ωστόσο αποχαιρέτησαν το Europa League έχοντας ηττηθεί με σκορ 3-0 στο "Aker Stadion". Σαν να μην έφτανε αυτό, θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Θοδωρής Καρυπίδης...

Άγνωστοι, που φαίνεται πως είχαν προσχεδιάσει το έγκλημα, ακολούθησαν τον υπάλληλο της ΠΑΕ στο σπίτι του και τα ξημερώματα εισέβαλαν στο σπίτι του, έριξαν σπρέι στον ίδιο, τη σύζυγό του και το νεογέννητο μωρό τους (!) αρπάζονταςτις εισπράξεις του χθεσινού αγώνα, τα έσοδα των διαρκείας, αλλά και προσωπικά αντικείμενα από την οικία του. . Το συνολικό ποσό που κατάφεραν να πάρουν οι δράστες υπολογίζεται στις 250.000 χιλιάδες ευρώ!

Η ΠΑΕ ακολούθησε ήδη τις νόμιμες διαδικασίες με μήνυση κατά αγνώστων, ενώ η αστυνομία πήρε καταθέσεις από την οικογένεια που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της, αλλά προφανώς σοκαρισμένη από το συμβάν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν άφησε ασχολίαστο το σοκαριστικό γεγονός και με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξαπέλυσε μύδρους κατά των δραστών.



hepressroom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου