Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, προχθές (31-07-2019) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών




Συνελήφθη, χθες (01-08-2019) το απόγευμα στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας (στο ύψος της Πλαταριάς), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε τρείς συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μία συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς

Συνελήφθησαν, χθες (01-08-2019) το βράδυ σε περιοχή της Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, μία 51χρονη γυναίκα και ένας 51χρονος άντρας, κατηγορούμενοι για παράβαση της Νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελλομένων, προέκυψε ότι η 51χρονη χρησιμοποιούσε ζώο (τύπου πόνι), ιδιοκτησίας του 51χρονου, σε υπαίθρια δημόσια έκθεση, αποκομίζοντας οικονομικό όφελος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (01-08-2019) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 70χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 70χρονος, ως ιδιοκτήτης σκύλου, δεν τηρούσε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με τα ζώα συντροφιάς, αναφορικά με τους κανόνες ευζωίας.

Σύλληψη ημεδαπού οδηγού για μέθη

Συνελήφθη, σήμερα (02-08-2019) μετά τα μεσάνυχτα στο 154ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αντιρρίου (στο ύψος της Καμπής Άρτας), από αστυνομικούς του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου - Ιωαννίνων, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου