Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ..........





Μπορεί οι υπόλοιποι τις Ευρώπης, να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να σχεδιάζουν το δύσκολο αύριο για τις χώρες τους, όμως στη χειρότερη θέση απ΄όλους, είναι η Ελλάδα.
Η Ελλάδα, η οποία μπορεί να μην...



επλήγη άμεσα από τον Κορωνοϊό, σε τέτοιο βαθμό όπως κάποιες άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, όμως το αύριο το δικό της, θα είναι κόλαση.

Και θα είναι κόλαση διότι ο Κορωνοϊός και οι συνέπειες του, θα έρθουν να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες, που έχουν συσσωρευθεί, ό...Continue Reading
Μπορεί οι υπόλοιποι τις Ευρώπης, να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να σχεδιάζουν το δύσκολο αύριο για τις χώρες τους, όμως στη χειρότερη θέση απ΄όλους, είναι η Ελλάδα.
Η Ελλάδα, η οποία μπορεί να μην επλήγη άμεσα από τον Κορωνοϊό, σε τέτοιο βαθμό όπως κάποιες άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, όμως το αύριο το δικό της, θα είναι κόλαση.


Και θα είναι κόλαση διότι ο Κορωνοϊός και οι συνέπειες του, θα έρθουν να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες δυσκολίες, που έχουν συσσωρευθεί, όλα αυτά τα δέκα χρόνια των μνημονίων.
Πράγμα που σημαίνει ότι η αντιμετώπιση τους, θα επιφέρει επιπλέον δυσκολίες, από τις ήδη υπάρχουσες.
Και μπορεί μέχρι τώρα οι κύριοι διαχειριστές να μας ξεγελούσαν, ζητώντας μας να κάνουμε υπομονή, αφού εκείνοι που τα έφεραν τα ''άγια'' μνημόνια, σήμερα εργάζονται πυρετωδώς για να μας επαναφέρουν σε πρότερα επίπεδα, όπως δηλαδή παρέλαβαν την Ελλάδα απ΄τον Καραμανλή, τώρα πλέον θα εκλείψει και αυτή η ελπίδα.

Τώρα ξεκινάει η Ελλάδα να βαδίσει τον δικό της Γολγοθά.
Και αυτό που θα συμβεί, να είστε σίγουροι πως ούτε που μπορεί να το συλλάβει νους, ακόμη και του πιο ευφάνταστου πολίτη.
Αφού η κατάσταση της οικονομίας της, ήταν ήδη πολύ προβληματική.
Και τώρα, έρχεται ο Κορωνοϊός, να την αποτελειώσει.

Ελπίδα, αντικειμενικά, πλην ενός Θαύματος, δεν υπάρχει καμία.
Και έφτασε η ώρα όπου ακόμα και οι ''σωτήρες'' που μάχονταν για την εξουσία, θα την πετούν από τα χέρια τους, θαρρείς και θα τους δίνεις να κρατήσουν αναμμένα κάρβουνα.
Διότι οι μαθητευόμενοι μάγοι, που μας ''λύτρωσαν'' απ΄τον ''κακό'' Καραμανλή το 2009, θα βρεθούν προ εκπλήξεων.
Αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι με το έγκλημα που διέπραξαν.
Το έγκλημα των μνημονίων.
Γιατί τα μνημόνια ήταν έγκλημα.
Ένα έγκλημα, καλά σχεδιασμένο, που κάποιοι το άφησαν σκοπίμως ανεξιχνίαστο, καθώς πίστευαν πως ο σχεδιασμός τους ήταν αδύνατον να αποτύχει.

Όμως πάντα υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας, που τελικώς αυτός είναι που παίζει τον καθοριστικό ρόλο.
Και αυτός ο αστάθμητος παράγοντας σήμερα ονομάζεται Κορωνοϊός.

Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε, τί θα κάνουν αυτοί οι κύριοι σήμερα που θα ΄ρθουν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους.
Αυτοί οι κύριοι που έσμπρωξαν την Ελλάδα να κυλίσει στον βούρκο των μνημονίων, που έδωσαν το δικαίωμα στον ξένο παράγοντα να την λεηλατήσει, που σκόρπισαν τη δυστυχία και τον θάνατο, χαλκεύοντας μία άλλη πραγματικότητα, πιστεύοντας όμως πως στο τέλος, στα μάτια του λαού, αυτοί θα αποδειχθούν σωτήρες.

Και μπορεί μέχρι σήμερα, να μην τους έχουν ζητηθεί ευθύνες από τον λαό, απλά να τους επεβλήθησαν πολιτικές ποινές, όμως δεν είμαστε καθόλου σίγουροι, πως αυτό δεν θα γίνει από ΄δω και πέρα.
Αφού με το πρόσχημα της αναγκαιότητας, ήδη κινούσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, χρόνια τώρα στα κόκκινα όρια τους, κόκκινα όρια όμως, που λόγω της νέας πραγματικότητας, θα αναγκαστούν να τα ξεπεράσουν.

Εκεί πια, οι δικαιολογίες θα τελειώσουν.
Και είναι βέβαιο πως από τη στιγμή που θα καταρρεύσει ο μύθος τους και θα γκρεμιστεί το αφήγημα τους, στο μυαλό του λαού θα επανέλθουν όλα αυτά που φωνάζαμε, εδώ και δέκα χρόνια, παραθέτοντάς σας μάλιστα όλες τις αποδείξεις..
Για, τα, σκοπίμως παραποιημένα στοιχεία που μας οδήγησαν στα μνημόνια, αλλά και για την συγκάλυψη του εγκλήματος.

Μόνο που αυτή τη φορά ο Έλληνας, δεν θα τ΄αφήσει να περάσουν, αδιαφορώντας, από δίπλα του.
Και όταν θα τα εξετάσει και δει, τί ακριβώς έχει γίνει και βρέθηκε χωρίς λόγο να βιώνει μία δεκαετή κρίση που τον έφτασε στα όρια του, πολύ φοβόμαστε πως θα δούμε κι εδώ στην Ελλάδα, παρόμοιες σκηνές σαν κι εκείνες που διαδραματίστηκαν στην Ρουμανία, τα Χριστούγεννα του 1989.

.(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου