Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Οι Γιαννιώτες δεν είμαστε ανόητοι κ. Καχριμάνη ~ Ανταπάντηση στις σημερινές δηλώσειςΤην ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούμενος… ο Περιφερειάρχης Ηπείρου διαπίστωσε σήμερα, έπειτα από δυο δεκαετίες εκπροσώπησης της τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων και μετέπειτα της Περιφέρειας Ηπείρου, σε Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων όπως αυτοί της Λίμνης Παμβώτιδος και του Πάρκου Βόρειας Πίνδου, πως «μέχρι σήμερα κανένας δεν ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που λειτουργούσαν»…Γιατί, αναρωτιόμαστε, το διαπιστώνει σήμερα που η κυβέρνησή του ψήφισε ένα νόμο που κατά γενική ομολογία απαξιώνει ή σβήνει και την καλή παρακαταθήκη που άφησαν οι Φορείς Διαχείρισης στην περιοχή μας στο ευαίσθητο κεφάλαιο της προστασίας του περιβάλλοντος;
Γιατί δεν διεκδίκησε τα προηγούμενα χρόνια βελτιώσεις στη λειτουργία των Φορέων; Μήπως γιατί τον βόλευε να λειτουργούν έτσι, επειδή μπορούσε να κάνει άνετα τις πολιτικές «χάρες» στους ψηφοφόρους - «πελάτες» του, με αμφισβητούμενες αδειοδοτήσεις και ελλιπείς ελέγχους;

Δεν αναμέναμε από τον Περιφερειάρχη να σηκώσει κεφάλι στην κυβέρνησή του και να υπερασπιστεί τις απόψεις που εξέφρασε ως εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ προ μηνών, στην αρχή της διαβούλευσης αυτού του σχεδίου νόμου.

Είναι ωστόσο λυπηρό να ομολογεί σήμερα πόσο υποτακτικός πολιτικά είναι και να αδειάζει τον αντιπεριφερειάρχη του (τον κ. Β. Γοργόλη) που προχθές δήλωνε πως το θέμα του σχεδίου νόμου θα έλθει για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου