Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Μαρία Κεφάλα :Τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία και αναμονή , επιχειρεί να βάλει ηΒ Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα, μεπαρέμβασή της στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, αναφορικά με τηλειτουργία μαστογράφων στις δημόσιες δομές Υγείας των Ιωαννίνων.


Είναι προφανής   η   ανάγκη   άμεσης   λύσης   στο   πρόβλημα   αυτό,   καθώς   στοΠανεπιστημιακό   Νοσοκομείο   Ιωαννίνων   και   μόνο,     που   διαθέτει   σήμεραψηφιακό μαστογράφο η αναμονή για την εξέταση φτάνει τα δύο έτη, με ότιαυτό   συνεπάγεται.


   Οι   δημόσιες   δομές   Υγείας   των   Ιωαννίνων   δέχονται καθημερινά   πολλαπλάσιο   αριθμό   ασθενών   καθώς   προσέρχονται   για εξετάσεις και θεραπεία από ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα , αλλά και τηγ Αλβανία.

Δεδομένων αυτών των στοιχείων η Βουλευτής Ιωαννίνων ζητά από τον Υπουργό Υγείας να παρέμβει δυναμικά με πρωτοβουλίες και ενέργειες, ώστε  οι   δημόσιες  δομές Υγείας ,Νοσοκομεία   και  Κέντρο  ΥγείαςΙωαννίνων να μπορούν να εξυπηρετούν μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, ώστε η επικίνδυνη και ψυχοφθόρα αναμονή να περιοριστεί σημαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου