Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού, για απείθεια, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, παραβάσεις του ΚΟΚ & ειδικών ποινικών νόμων



Συνελήφθη χθες (01-09-2020) το πρωί στην Εθνική οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ημεδαπός, κατηγορούμενος για απείθεια, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών καθώς και για παραβάσεις του ΚΟΚ και ειδικών ποινικών νόμων.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στο παραπάνω σημείο οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο κατηγορούμενος, ο οποίος σε σήμα στάσης των αστυνομικών δεν σταμάτησε και αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα και παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς επιχείρησε να διαφύγει.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο οδηγός του οχήματος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατά τον έλεγχο στο παραπάνω αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλινοσκεπάσματα τα οποία προόριζε για πώληση, στερούμενος νομίμων παραστατικών εγγράφων.

Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (01-09-2020) το βράδυ στα Ιωάννινα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, διότι από τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο μεν πρώτος κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης και ένα ναρκωτικό χάπι, ο δε δεύτερος ναρκωτικό χάπι.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Συνελήφθη ημεδαπός, ως ιδιοκτήτης καταστήματος, για ηχορύπανση

Συνελήφθη σήμερα (02-09-2020) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ημεδαπός, ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στο καταστήματά του, λειτουργούσε μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (01-09-2020) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, αλλοδαπός, ο οποίος κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστό διαβατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου