Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχές για μια καλή και ασφαλή σχολική χρονιά.


Ευχές για μια καλή, αποδοτική και ασφαλή σχολική χρονιά, απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»,



Θωμάς Μπέγκας, και όλα τα μέλη της, στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, με αφορμή τη σημερινή τελετή του αγιασμού.



Η παιδεία πρέπει να είναι η μεγαλύτερη επένδυση για μια χώρα, γιατί τα παιδιά και η γνώση τους είναι το μέλλον μας, η ελπίδα αυτού του τόπου.

Οι νέες γενιές είναι η ελπίδα για να υπάρξει η ανάταση και έξοδος από την κρίση που ζούμε σήμερα.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι το κλειδί για να προοδεύσουμε είναι η συνεργασία. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.

Ειδικά τη φετινή δύσκολη και διαφορετική χρονιά, λόγω της πανδημίας, πρέπει όλοι μας, από τον πιο μικρό μαθητή μέχρι την οργανωμένη Πολιτεία, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να ξεπεράσουμε με ασφάλεια τους όποιους κινδύνους.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η εφαρμογή των επιστημονικών οδηγιών που δεν επιβλήθηκαν για να περιορίσουν την ελευθερία μας, αλλά για να μας βοηθήσουν να μείνουμε ασφαλείς, ώστε σύντομα να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Η παράταξή μας, επέλεξε τα μέλη της να μην παραστούν σε κάποιο αγιασμό για να μη δημιουργήσουμε αναστάτωση και να διευκολύνουμε τους υπεύθυνους στην εφαρμογή των διαδικασιών για την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

Είναι όμως παρούσα από τον θεσμικό της ρόλο σε οτιδήποτε χρειαστεί η εκπαιδευτική κοινότητα, όπως ήταν άλλωστε και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου