Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

“Βόμβες” από Ερντογάν! “Συμφωνήσαμε με τον Μητσοτάκη να μην εμπλακούν στο μέλλον τρίτα πρόσωπα, οργανισμοί και κράτη μεταξύ μας και όλα να τα κανονίζουν η Σουρανή με τον Καλίν” !Απίστευτα πράγματα ακούστηκαν από το στόμα του Τούρκου προέδρου στον απόηχο της τετ α τετ συνάντησής τους στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ μακριά από δημοσιογράφους και κάμερες αλλά με παρουσία μόνον του Καλίν!Ειδικότερα, ο Ερντογάν, σύμφωνα με το..sigmalive, αναφέρθηκε στην συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, λέγοντας πως «η συνάντησή μας με τον Μητσοτάκη ήταν σαν ‘γλυκό’ (εορταστικό δώρο) για αυτούς. Ήταν πολύ σημαντική. Ήταν καλή, πήγε καλά. Ελπίζω να πάει καλά και μετά».
Ο Ερντογάν ανέφερε ότι το σημαντικότερο θέμα στο οποίο συμφώνησαν με τον κ. Μητσοτάκη ήταν να συνεννοούνται απευθείας μέσω των απεσταλμένων τους Ιμπραήμ Καλίν και Ελένης Σουρανή και χωρίς τρίτα πρόσωπα, οργανισμούς και κράτη.

«Μιλήσαμε με τον Μητσοτάκη. Του είπα κάτι: Όπως και στη σημερινή μας συνάντηση, δεν ενεπλάκησαν τρίτα μέρη, θεσμικά όργανα ή κράτη, έτσι να μην εμπλέκονται και στο μέλλον. Αν είναι να κάνουμε κάτι, ας κάνουμε τις δουλειές αυτές μεταξύ μας.

Ας μιλούν ο δικός μου εκπρόσωπος και η δική σου εκπρόσωπος και έπειτα να μας ενημερώνουν. Και μετά εμείς να συναντιόμαστε. Τα βήματα ας τα κάνουμε με αυτόν τον τρόπο. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό ζήτημα στο οποίο συμφωνήσαμε.

Ας ελπίσουμε ότι, από τώρα και στο εξής, δεν θα παρεμβαίνουν ανάμεσά μας με την Ελλάδα κράτη, θεσμικά όργανα και οργανισμοί, αλλά θα επικοινωνούν ο ειδικός εκπρόσωπός μου ο κ. Ιμπραχίμ και η δική του ειδική εκπρόσωπος, η κα. Ελένη, οι οποίοι αφού μας ενημερώνουν, θα προβαίνουμε εμείς στα ανάλογα βήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.Πηγή: in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου