Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Στέλιος Πέτσας: Ο άνθρωπος που «δάγκωσε» τους Έλληνες


 

Ο Στέλιος Πέτσας είναι ένας άνθρωπος που από το πουθενά εμφανίστηκε ξαφνικά στην πολιτική σκηνή ως κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. Και όχι μόνον αυτό. Η ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ξαφνικά βρέθηκε να εκπροσωπείται από έναν Στέλιο Πέτσα, ο οποίος κόμισε ένα τελείως παράταιρο στυλ, που πραγματικά... εξέπληξε κυρίως τους Νεοδημοκράτες.
Και δεν μιλάμε φυσικά για το ενδυματολογικό στυλ του υπουργού, το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Τουλάχιστον για δυτική χώρα. Είναι ο πρώτος υπουργός σε Δυτική δημοκρατία που εμφανίστηκε με βράκα τύπου MC Hammer κατά την διάρκεια συνάντησης με φορείς της Αυτοδιοικησης. Πιθανόν αυτό να γίνεται στην Ζιμπάμπουε, όπου η βράκα αποτελεί αξεσουάρ στις παραδοσιακές ενδυμασίες της πρώην Ροδεσίας.

Ο υπουργός με την περιβόητη βράκα

Ούτε φυσικά μιλάμε για την περιβόητη λίστα Πέτσα όπου εκεί ο υπουργός δάγκωσε στην κυριολεξία τους Έλληνες, διανέμοντας δημόσιο χρήμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ΜΜΕ. Ήταν απολύτως αναμενόμενη αυτή η ενέργεια, πως αλλιώς ένας κύριος σαν τον Στέλιο Πέτσα θα έπειθε τα ΜΜΕ να συνδράμουν το έργο μίας κυβέρνησης που εκπροσωπείται από τον Στέλιο Πέτσα;

Το μεγάλο δάγκωμα έγινε στο θέμα των υποτιθέμενων κυρώσεων κατά της Τουρκίας. Εκεί ο κύριος Πέτσας είχε ισχυριστεί με νόημα ότι «οι κυρώσεις θα δαγκώνουν». Και δικαιώθηκε πλήρως. Με την διαφορά ότι οι «κυρώσεις» δεν δάγκωσαν την Τουρκία, αλλά αντίθετα της εξασφάλισαν μια μασέλα σαν αυτές που φόραγε ο Κρίστοφερ Λι ως κόμης Δράκουλας, για να μπορεί να δαγκώνει καλύτερα τους Έλληνες.

Δείτε το αξέχαστο βίντεο:

https://www.newsbreak.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου