Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΒΟΜΒΑ απο την ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ:''Να διαλύσουμε τα Σκόπια & να τα μοιραστούμε με την Αλβανία''!




Βουλγαρική εφημερίδα έχει δημοσιεύσει μια πρόταση η οποία έλκει το ενδιαφέρον, προτείνει τη διχοτόμηση των Σκοπίων, μεταξύ της Αλβανίας και της Βουλγαρίας




«Όλοι γίνονται και δεν ξέρουν ότι οι πόλεμοι μας στο παρελθόν ήταν για την ενοποίηση της ''Μακεδονίας'' και της Θράκης της Αδριανούπολης με τη μητέρα Βουλγαρία;»

«Τώρα, μετά τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ, δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις με τους Αλβανούς για τη διάσπαση της ''Μακεδονίας του Βαρδάρη'' μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας», σύμφωνα με το echedoros.

«Όλοι όσοι γράφουν για τη ''Βόρεια Μακεδονία'' γνωρίζουν ότι θα χωριστεί μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας, ωστόσο, όλοι προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν το πρόβλημα και περιμένουν κάποιον άλλον να το λύσει», σημειώνει η αλβανική gazetametro.

«Η ''Μακεδονία'' είναι βουλγαρική. Ένα γεγονός που δεν χρειάζεται απόδειξη. Γεγονός που ο Ζόραν Ζάεφ ξεχνά όταν βρίσκεται στα Σκόπια. Και θυμάται μόνο όταν ζητάει κάτι. Η Βουλγαρία αγαπούσε πάντα την ''Μακεδονία''. Όμως η Βουλγαρία δεν πρέπει να εκβιαστεί! Την ίδια στιγμή, ο Βούλγαρος ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του κόμματος VMRO BND, Ανγκέλ Τζαμπάσκι, δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα το επίσημο βίντεο του κόμματος που είναι μέρος της εκστρατείας για τις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές στη Βουλγαρία, στο οποίο τονίζει ότι η «''Μακεδονία'' είναι βουλγαρική»!

Η φιλία βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνέπεια. Η αλήθεια δεν μπορεί να παρακαμφθεί και η ιστορία πρέπει να απορρίψει τη μοίρα κάθε προδότη. «Η Βουλγαρία και οι Βούλγαροι πατριώτες θα συνεχίσουν τη μάχη μας για την αλήθεια!», έγραψε ο Τζαμπάσκι στο επίσημο προφίλ του Facebook.

Είναι προφανές ότι οι Βούλγαροι δεν έχουν ξεχάσει τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις! Δεν πρέπει να μας διαφεύγει αυτό. Σκόπια και Βουλγαρία είναι δύο εχθροί του Ελληνισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου