Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Συνελήφθη ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στα Ιωάννινα για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση



Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και κατόπιν επισταμένης και μεθοδικής έρευνας προχώρησαν χθες (25-06-2021) το μεσημέρι στα Ιωάννινα στη σύλληψη ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση.


 

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο κατηγορούμενος, ως ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, από 21-07-2020 και σε τουλάχιστον πέντε υποθέσεις, έθεσε σε έγγραφα πελατών του πλαστή σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου υπογραφής τους, η οποία ανέγραφε ως βεβαιούσα πρώην υπάλληλο του ΚΕΠ του Δήμου Ιωαννιτών, ενώ ακολούθως έναντι χρηματικής αμοιβής, κατάθεσε για λογαριασμό τους τα πλαστογραφημένα έγγραφα στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω σχολή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

η πλαστή σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου υπογραφής,

δύο έγγραφα πελάτη της σχολής τα οποία έφεραν την πλαστή σφραγίδα γνησίου υπογραφής με ημερομηνία 24-06-2021,

πλαστή σφραγίδα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ηπείρου καθώς και βιβλίο μητρώου μαθητών εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών, το οποίο έφερε την εν λόγω πλαστή σφραγίδα.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου