Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Ανοίγουν για να κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα: Χωρίς χορό και μπαρ - Από Σεπτέμβρη μόνο οι εμβολιασμένοι μέσα


 

Τα νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης και τα πανηγύρια, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα που θα ανοίξουν, παρόλα αυτά τα μέτρα τα οποία αναμένεται να επιβάλει η κυβέρνηση δημιουργούν ερωτήματα για το κατά πόσο θα.. παραμείνουν αυτά ανοιχτά.



Έτσι μετά από σχεδόν έναν χρόνο λουκέτου τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, που είναι σε εσωτερικούς χώρους, θα ανοίξουν την Παρασκευή 2 Ιουλίου, το ίδιο ισχύει για τα μπαρ και τα κλαμπ με εσωτερικούς χώρους.

Τα καταστήματα θα λειτουργούν με 50% πληρότητα, μόνο με καθήμενους πελάτες και χωρίς μπαρ, ενώ δεν θα υπάρχει ωράριο λειτουργίας, ενώ πιθανότατα θα απαγορεύεται και ο χορός. Για το καλοκαίρι, δεν θα υπάρχει κάποιος διαχωρισμός μεταξύ εμβολιασμένων και μη, όμως, από τον Σεπτέμβριο όμως οι κλειστοί χώροι διασκέδασης θα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Τι θα γίνει με τα πανηγύρια

Σε ό,τι αφορά τα πανηγύρια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την 1η Ιουλίου αναμένεται να επιτραπούν τα πανηγύρια. Ωστόσο, θα πραγματοποιούνται στις περιφερειακές ενότητες στις οποίες το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων θα ξεπερνά το 50%.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου