Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Δικηγόροι καταγγέλουν πως εκτέλεσαν τον Γ.Τράγκα στο Σωτηρία με ενεση Θανάτου




Ερωτήματα της εφημερίδας «Μακελειό» προς την Δικαιοσύνη για Μητσοτάκη, Δημητριάδη και Λαβράνο, μετά από καταγγελία – φωτιά δύο μεγαλοδικηγόρων και συγγενικού προσώπου του τεθνεώτος, για το τι έγινε μία ώρα πριν πεθάνει στο «Σωτηρία» ο Δημοσιογράφος .

Πολλά είναι πια μαζεμένα για πρόσωπα- γιατρούς και διοικητικούς του Νοσοκομείου «Σωτηρία». Από εκεί που βγάζουν φέρετρα «κορωνόπληκτων». Μετά την ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα εναντίον του νοσηλευτηρίου, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά του ποινικολόγου Ν. Αντωνιάδη, ένα ακόμα θρίλερ προστίθεται στον κατάλογο των νεκρικών «συμπτώσεων» . Η έξοδος ενός ακόμα πεθαμένου από την πύλη του. Του Γιώργου Τράγκα.

Δεκέμβριος, 2021. Νοσοκομείο «Σωτηρία». Η ανακοίνωση του νοσοκομείου, για τον Γιώργο Τράγκα, κάνει το γύρο του διαδικτύου: «Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid 19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου “ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Επιλέξαμε την ανακοίνωση να μην την βάλουμε τυχαία. Γιατί θέλουμε να κρατήσετε την ώρα που ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή. 03.10 πρωινή. Θα καταλάβετε… Σήμερα, εδώ στο «Μακελειό», θα προσπαθήσουμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι αυτής της σκοτεινής όπως αποδεικνύεται υπόθεσης, με νέα ερωτήματα, την ώρα που η Δικαιοσύνη την έχει τοποθετήσει στο αρχείο, αφού οι πάντες ασχολήθηκαν (τότε) και ακόμα ασχολούνται με την περιουσία του.



Ακόμα γράφονται πολλά, για τα νέα σπίτια, το χαμό ανάμεσα σε χήρα και γιο κοκ. Όμως, κανείς δεν έχει μπει στο κόπο να γράψει τα τρία ονόματα, τα οποία «πρωταγωνίστησαν» πριν ο Γιώργος Τράγκας μπει στο νοσοκομείο, τους οποίους κάποιοι θεωρούν ως ηθικούς και κινητήριους δολοφόνους του: Κυριάκος Μητσοτάκης, Γρηγόρης Δημητριάδης, Γιάννης Λαβράνος.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης, του έστελνε εξώδικα, με τον δημοσιογράφο να απαντάει σε ιδιαίτερα επιθετικούς τόνους, γνωρίζοντας όμως ότι τα έβαζε με τη «φωτιά» (σ.σ. αποδείχθηκε κυρίως με τις υποκλοπές).

Ο Γιάννης Λαβράνος, πρωτοέγινε… γνωστός από τον Γιώργο Τράγκα και αυτό πείραξε πολύ, πολλούς. Και έρχεται ένα άρθρο του Γιώργου Τράγκα, τον Ιούνιο του 2020, που οι πάντες τον κυνηγούσαν από το σύστημα Μαξίμου, όπου μεταξύ άλλων έγραφε ο ίδιος: «Ομολογώ ότι χθες το βράδυ ταράχθηκα από τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, η οποία με πολύ σοβαρό ύφος μου είπε ότι ́ ́δεν θέλω να μείνω χήρα ή να περιέλθουμε σε δίνη ́». Τελικά έμεινε χήρα…







Και εδώ θα θέσουμε συγκεκριμένα ερωτήματα προς το νοσοκομείο Σωτηρία (η Δικαιοσύνη ήδη διερευνά τα τυχόν εγκλήματα που μπορεί να έγιναν εκεί με τον κορωνοϊό μετά την ποινική δίωξη εναντίον τους). Το ερώτημα είναι θα ψάξει και τη «δολοφονία Τράγκα», σύμφωνα με καταγγελίες που έκαναν στην εφημερίδα «Μακελειό» δύο πασίγνωστοι μεγαλοδικηγόροι ένας άνδρας και μια γυναίκα και ένα συγγενικό μέλος του τεθνεώτος δημοσιογράφου?

•Μπορείτε να μας πείτε τι έγινε το τελευταίο βράδυ στο δωμάτιο του Τράγκα, μεταξύ 00.00 – 02.00; Είπαμε, από την ζωή έφυγε 03.10 πρωινή.

•Υπήρξε… παρουσία τρίτου προσώπου στο θάλαμο; Και τι έκανε; Έχει καταγραφεί;



•Προχώρησε σε… έκχυση υγρού; Και εάν ναι, τι περιείχε;

•Ποιος έδωσε την εντολή για να μην χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα; Αλλά και χάπι για διαβητικούς που περιέπλεκε την κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου;

•Τι γνωρίζει η Μίνα Γκάγκα (πρώην αναπληρώτρια υπουργός Υγείας); Θα μιλήσει ποτέ;

•Τι γνωρίζει και ο Σωτήρης Τσιόδρας, για την κατάσταση στο συγκεκριμένο νοσοκομείο;

•Τι ξέρει ο ιδιώτης γιατρός που έστειλε τον δημοσιογράφο στο «Σωτηρία»;

•Περιμένουμε απαντήσεις. Σε μία έρευνα που δεν θα μείνει, μόνον εδώ…

Πηγή Μακελειό.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου