Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης «ξεδόντιασαν» αστυνομικοί των Ιωαννίνων


Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης «ξεδόντιασαν» αστυνομικοί των Ιωαννίνων

Μέχρι την Αθήνα χρειάστηκε να φτάσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ωστόσο ο κόπος δεν πήγε χαμένος. Οι πληροφορίες που είχαν

συγκεντρώσει, αποδείχθηκαν αληθείς και κατάφεραν να εξαρθρώσουν κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης.
Ένας από τους αστυνομικούς κατάφερε να έρθει σε επαφή με το κύκλωμα και προφασιζόμενος τον αγοραστή εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά ποσότητας 200 γραμμαρίων κοκαΐνης. Η τιμή συμφωνήθηκε, το ραντεβού κλείστηκε για καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο μόλις εμφανίστηκε ο έμπορος με την κοκαΐνη, οι αστυνομικοί της Δίωξης επενέβησαν και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι οδηγός ταξί, ενώ συνελήφθη και ένα ακόμη άτομο με ποσότητα κοκαΐνης. Επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σημειώνουν «εκτός έδρας» επιτυχίες, καθώς και στο παρελθόν έχουν καταφέρει να συλλάβουν εμπόρους ναρκωτικών είτε στην Αθήνα είτε σε άλλες πόλεις. Βέβαια, αυτή τη φορά η ποσότητα κοκαΐνης ήταν αρκετά μεγάλη και η επιτυχία σίγουρα καταγράφεται στις σημαντικότερες που έχουν στο ενεργητικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου