Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Συνεχίζει να δουλεύει πυρετωδώς το "Άρτος -Δράση"


Συνεχίζει να δουλεύει πυρετωδώς το "Άρτος -Δράση"

To "ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ" Ιωαννίνων συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας και διανέμοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που τα χρειάζονται. Στην προσπάθειά του αυτή, αρωγοί στάθηκαν, για άλλη μια φορά, μαθητές των "Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων" Ιωαννίνων, οι οποίοι αφού συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό, ανέλαβαν με την καθοδήγηση του καθηγητή τους, κ. Ι. Παπαδιώτη, να αγοράσουν τρόφιμα και άλλα βασικά είδη για δώδεκα πολυμελείς οικογένειες που υποστηρίζονται από το Σωματείο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, από την Μπάφρα μέχρι την Αμφιθέα και με ενδιάμεσους σταθμούς στις περιοχές Κατσικά, Ανατολή, Νέα Ζωή και Ελεούσα, την Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014, τρεις μαθήτριες, εκπρόσωποι της ομάδας αλληλεγγύης των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων, συνοδευόμενες από τον καθηγητή τους και μέλη της συντονιστικής ομάδας του ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ Ιωαννίνων, παρέδωσαν τα πακέτα στις υποστηριζόμενες οικογένειες, χαρίζοντας χαμόγελα ελπίδας και αισιοδοξίας σε δεκάδες γονείς και τα ανήλικα παιδιά τους.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ» καθώς και η συντονιστική ομάδα και οι εθελοντές του Παραρτήματος Ιωαννίνων, σε ανακοίνωσή τους, συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τον καθηγητή των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου