Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ρομά ο δράστης κλοπής από αποθήκη της Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας


Ρομά ο δράστης κλοπής από αποθήκη της Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υποθέσεις κλοπών από σπίτια και μία υπόθεση κλοπής σε βάρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 21χρονος Ρομά για διακεκριμένες κλοπές ενώ η ποινική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 34χρονο συνεργό του.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος, λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του, είχε διαρρήξει αποθήκη, ιδιοκτησίας της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας και αφαίρεσε 450 υδραυλικά υλικά, αξίας 1.600 ευρώ.
Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 21χρονος έχοντας ως συνεργό έναν 34χρονο που αναζητείται, διέπραξε επίσης δύο κλοπές από σπίτια. Το πρωί της 26ης Ιουλίου εισήλθαν, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε σπίτι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, λίρες και κοσμήματα, ενώ το ίδιο πρωί εισήλθαν σε σπίτι στην Ηγουμενίτσα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ενώ προκάλεσαν φθορές στο διαμέρισμα.
Ο 21χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και κρατείται προκειμένου αύριο να οδηγηθεί ενώπιων του Ανακριτή. Την προανάκριση και τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το πεδίο δράσης των δραστών, ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου