Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κρατήσεις θέσεων απο τον Οκτώβριο για τα υδροπλάνα


Κρατήσεις θέσεων απο τον Οκτώβριο για τα υδροπλάνα


Τον Οκτώβριο θα μπορούν να γίνουν οι πρώτες κρατήσεις θέσεων επιβατών στα υδροπλάνα της Hellenic Seaplanes.

«Αν δεν πετάξουν τώρα, δεν θα πετάξουν ποτέ» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της εταιρείας, Μιχάλης Ασαριώτης.

Όπως είπε, οι πρώτες πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο του 2015, αν και επιθυμία της εταιρείας ήταν να είχαν ξεκινήσει από εφέτος. Η εταιρεία βλέπει θετικά και το τελευταίο νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού, στο σκέλος που αφορά τα υδροπλάνα, με το οποίο ανοίγει ο δρόμος για την προσθαλάσσωση τους σε μαρίνες της χώρας.

Μάλιστα, η Hellenic Seaplanes έχει κινήσει διαδικασίες για την προσθαλάσσωση των υδροπλάνων σε μαρίνες αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτουν αντίστοιχες εγκαταστάσεις.

Αρχικά θα λειτουργήσουν περίπου 10 υδατοδρόμια, με έμφαση τις Σποράδες, ενώ ο στόχος είναι το 2016 να ξεπεράσουν τα 100 σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε αυτά είναι και το υδατοδρόμιο της Λίμνης Παμβώτιδας, ενώ η εταιρία εστιάζει και σε άλλες περιοχές της Ηπείρου, όπως η Ηγουμενίτσα.

Εστιάζοντας στο μέτωπο του τουρισμού, ο κ. Ασαριώτης ανάφερε ότι η Hellenic Seaplanes έχει δρομολογήσει συνεργασίες με εταιρείες κρουαζιέρας αλλά και μεγάλο διεθνή Tour Operator. Στον επισκέπτη της κρουαζιέρας θα προσφέρεται περιηγητική πτήση. Στον δε τουρίστα που κλείνει τουριστικό πακέτο μέσω του διεθνή τουριστικού πράκτορα θα του παρέχεται η δυνατότητα να κάνει χρήση του υδροπλάνου για πρόσβαση σε νησιά που μέχρι σήμερα είναι αποκλεισμένα από τα πλάνα των Tour Operators.

http://vimanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου