Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΗΡΩΝ





Καθώς η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας στις 22/12/1999 σύμφωνα με τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις ρυθμίσεις της ελληνικής νομοθεσίας (ν. 4001/2011), οι καταναλωτές δικαιούνται να επιλέγουν ελεύθερα την εταιρεία που θα προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια στο χώρο τους και να διαπραγματευτούν ελεύθερα τις τιμές της
ενέργειας καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις των υπηρεσιών που θα λάβουν.

Εκτός από τη ΔΕΗ, στη χώρα μας δραστηριοποιούνται πλέον και ιδιωτικές εταιρίες που προμηθεύουν ρεύμα σε οικίες και επιχειρήσεις, οι οποίες είναι γνωστές ως «Εναλλακτικοί Πάροχοι Ηλεκτρικής Ενέργειας».





Η εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας, επέλεξε, ως Ενεργειακός Σύμβουλος, να ασχοληθεί με την προώθηση των υπηρεσιών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας του Ομίλου ΗΡΩΝ. Οι εταιρείες του Ομίλου ΗΡΩΝ είναι από τους σημαντικότερους ανεξάρτητους προμηθευτές – παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ, καθετοποιημένος παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας με δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο, ισχύος 600MW και υπερδεκαετή εμπειρία στους εν λόγω τομείς δραστηριότητας, δημιουργήθηκε από τη στρατηγική συνεργασία δύο ιδιαίτερα σημαντικών Ομίλων : i) του Ομίλου GAZ DE FRANCE SUEZ, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής ενέργειας στον κόσμο και ii) του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ενός από τους σημαντικότερους πυλώνες του κατασκευαστικού κλάδου και της ενέργειας στην Ελλάδα. Επιπλέον, τον Μάρτιο του 2014 στο μετοχικό κεφάλαιο της ΗΡΩΝ ΙΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε. εισήλθε και η QATAR PETROLEUM, ο κρατικός Όμιλος πετρελαίου του Κατάρ.








IRON THIVA, TERNA, 09NOV2009






Οι εταιρείες του Ομίλου ΗΡΩΝ, λόγω της καθετοποιημένης λειτουργίας τους, μπορούν να καλύψουν τις ενεργειακές ανάγκες του συνόλου σχεδόν των καταναλωτών, ανεξαρτήτως μεγέθους (βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπορικές εγκαταστάσεις, επιχειρήσεις, κατοικία). Ως εκ τούτου, διαθέτουν ως σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα την ικανότητα να προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις κατηγορίες τιμολογίων, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση πόρων για τους πελάτες τους και βελτιώνοντας τον προϋπολογισμό τους.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ είναι σε θέση να προσφέρει ουσιαστικά και μακροχρόνια οφέλη στους πελάτες, όπως σημαντικό οικονομικό όφελος ως 20% στην αξία κατανάλωσης ρεύματος, επιβράβευση συνεπών καταναλωτών με επιπλέον οικονομικά οφέλη, σαφή και κατανοητά τιμολόγια, ξεκάθαρους όρους συνεργασίας, γρήγορη και απλή διαδικασία αλλαγής προμηθευτή χωρίς καμία αλλαγή στο δίκτυο και τον μετρητή του καταναλωτή. Επιπλέον, σε αλυσίδες λιανικής και εγκαταστάσεις Μέσης Τάσης, καθώς και σε επαγγελματικά τιμολόγια υψηλών καταναλώσεων Χαμηλής Τάσης, παρέχονται εξατομικευμένες προτάσεις και ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις, κατόπιν μελέτης του ενεργειακού προφίλ των καταναλώσεων της επιχείρησης.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν στην από κοινού αξιολόγηση των εναλλακτικών προτάσεων και στην βέλτιστη επιλογή προγράμματος προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για την οικία σας ή την επιχείρησή σας, μελετώντας και αναλύοντας το προφίλ της κατανάλωσής σας και διερευνώντας ποιο από όλα τα προγράμματα προμήθειας, είναι το πλέον οικονομικό και κατάλληλο για εσάς. Επιλέγοντας, από μία πλήρη γκάμα ολοκληρωμένων ανταγωνιστικών πακέτων προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς πάγια και δεσμεύσεις, θα απολαύσετε αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προνόμια και φυσικά περισσότερη οικονομία και αξιοπιστία.

Στόχος μας, όπως και σε όλους τους τομείς υπηρεσιών που ασχολούμαστε, είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, που σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές και τον σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, οδηγούν σε μείωση του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας όσο το δυνατόν περισσότερο και συμβάλλουν στη μείωση του λειτουργικού κόστους γενικά των ελληνικών επιχειρήσεων και νοικοκυριών.
Στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού της αγοράς προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας που συντελείται τα τελευταία έτη, οι πελάτες μας απολαμβάνουν καινοτόμες υπηρεσίες, με υπηρεσίες εξυπηρέτησης που αναβαθμίζονται και εμπλουτίζονται συνεχώς, ώστε να ανταποκρίνονται στις σημερινές και στις μελλοντικές τους ανάγκες. Η σωστή καθοδήγηση των καταναλωτών από τους έμπειρους συμβούλους μας, μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά, τόσο στην ορθολογική χρήση της ενέργειας, όσο και σε σημαντικό τελικό οικονομικό όφελος.



ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ
Επικοινωνήστε με έναν Ενεργειακό μας Σύμβουλο για να μελετήσουμε σήμερα το δικό σας ενεργειακό Προφίλ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 

Επίσημος Συνεργάτης 
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 27 
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΚ: 45221 
ΤΗΛ: 2651078901 
ΚΙΝ: 6949033138 
e-mail: provider4you.ike@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου